Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο 2ος Ημιορεινός Αγώνας Γόμφοι Trail

 Runbeat Team   20:00 19-01-2023  

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 ο 2ος Ημιορεινός Αγώνας Γόμφοι Trail


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 2ου Ημιορεινού Αγώνα Γόμφοι Trail. Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα γίνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων του Δήμου Πύλης Τρικάλων.

Η σχετική ανακοίνωση:

O Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γόμφων ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 2ου Ημιορεινού Ημιμαραθωνίου Γόμφοι trail «Στα μονοπάτια των προγόνων μας» ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων του Δήμου Πύλης Τρικάλων.

 

Μετά την πρώτη , πολύ επιτυχημένη διοργάνωση , θα παραμείνουμε πιστοί στο ραντεβού μας την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη σε μια ακόμη πιο όμορφη διοργάνωση.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της γύρω περιοχής, καθώς και της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Αρχαίων Γόμφων, η διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η ενίσχυση του εθελοντισμού και η προστασία του περιβάλλοντος.

Οι διαδρομές της διοργάνωσης είναι οι εξής:

1. Διαδρομή «Επισκοπή» απόστασης 21χιλ. και +450μ. υψομετρικής διαφοράς.

2. Διαδρομή «Φίλιππος Β’» απόστασης 7χιλ. & +100μ υψομετρικής διαφοράς.

3. Διαδρομή 1000μ «Κάρπιος Διόνυσος» για τους μικρούς μας φίλους και αθλητές.

Τόπος Διεξαγωγής:

Αφετηρία και τερματισμός η κεντρική πλατεία των Γόμφων.

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Θα ακολουθήσει αναλυτική προκήρυξη του 2ου Ημιορεινού Ημιμαραθωνίου Γόμφοι trail . Για περισσότερες πληροφορίες και τα τελευταία νέα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε στη σελίδα μας www.gomfoi.gr