Την τελευταία Κυριακή του Απριλίου το Lake Plastiras Trail 2024

 Runbeat Team   18:05 11-12-2023  

Την τελευταία Κυριακή του Απριλίου το Lake Plastiras Trail 2024


Την τελευταία Κυριακή του Απριλίου (28/4/2024) θα διεξαχθεί στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα και των βουνοκορφών των Αγράφων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας ορεινού τρεξίματος “ LAKE PLASTIRAS TRAIL”. Ο αγώνας μας με σημείο εκκίνησης τον βοτανικό κήπο της περιοχής στην όχθη της λίμνης διαθέτει τρείς διαφορετικές διαδρομές για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε αγωνιζόμενου.

 

10 χλμ με + 100 υψομετρικά

23 χλμ με + 1150 υψομετρικά

42 χλμ με + 2400 υψομετρικά

Επίσης σε συνεργασία με τοπικός σύλλογο θα διεξαχθεί και ο παιδικός αγώνας απόστασης 600 μ με την ονομασία «Αγραφάκι» ο οποίος θα έχει παιγνιώδες χαρακτήρα και θα περιέχει και πολλά άλλα παιχνίδια, θα έχει μετάλλια για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν δίνοντας έτσι ένα σημαντικό μήνυμα στα παιδιά μας που είναι το αυριανό μέλλον.

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν όλες οι παροχές που έχουν οι σημερινοί αντίστοιχοι αγώνες όπως ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φωτογραφίες για όλους τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά μπλουζάκια, ιατρική περίθαλψη, οργανωμένοι και αναβαθμισμένοι σταθμοί τροφοδοσίας, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις όπως γιόγκα, ποδήλατα θαλάσσης, χορός, τοξοβολία, μουσική κ.α. τα οποία θα βοηθήσουν ώστε ο αγώνας να μείνει αξέχαστος σε όλους.

 

Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί σε νεότερο χρόνο, και οι εγγραφές θα ανοίξουν την 12/01/2024.

Περισσότερες πληροφορίες εικόνες και συνεχή ενημέρωση μπορείτε να βρείτε:

INSTAGRAM: utragrafa

FACEBOOK: UTRAgrafa

YOUTUBE: utragrafa (lake plastiras trail)