Το 1ο City Run Ιεράπετρα διοργανώνεται στις 19/06 και περιλαμβάνει τρεις μαζικούς αγώνες

 Runbeat Team   9:11 09-05-2021  

Το 1ο City Run Ιεράπετρα διοργανώνεται στις 19/06 και περιλαμβάνει τρεις μαζικούς αγώνες


Μαζί με το... άνοιγμα της χώρας ανοίγει με γοργά βήματα και ο αθλητισμός και συγκεκριμένα ο μαζικός αθλητισμός. Έτσι λοιπόν οι διοργανωτές του 1ου City Run στην Ιεράπετρα προγραμμάτισαν τον αγώνα στις 19 Ιουνίου, σε μία διοργάνωση που θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (10 χιλιομέτρων - 5 χιλιομέτρων -1 χιλιομέτρου για παιδιά).

 

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του αγώνα, ενώ είναι ερωτηματικό αν θα υπάρχει μπλαφόν στις συμμετοχές λόγω της κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας: "Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει έναν αγώνα μαζικού αθλητικού χαρακτήρα.

Μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ μετά από μια μεγάλη κοινωνική αποχή που βιώσαμε σαν άνθρωποι .Ένα νέο ξεκίνημα που θα μας ξαναδώσει ζωή και θα μας βάλει ξανά στον μαζικό αθλητισμό!!!

Στις 19 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Ιεράπετρα city run vol I. Μία επίπεδη αγωνιστική διαδρομή από τις πιο όμορφες και τις πιο γρήγορες στην Κρήτη, που.. αγγίζει τη Θάλασσα, με φόντο το Ενετικό Κάστρο , τα σοκάκια της παλιάς πόλης και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Ιεράπετρας .

Ένας αγώνας που θα αγκαλιάσει όλη η πόλη της Ιεράπετρας αλλά και δρομείς από όλη την Κρήτη ,καθώς περιλαμβάνει δυο αποστάσεις που μπορεί να τρέξει ο καθένας. Τα 5200 μ που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων που θέλουν να τρέξουν ή και να περπατήσουν και στα 10400 μ που απευθύνονται στους λίγο πιο προπονημένους .

Με σεβασμό στον COVID-19 εποχή θα τηρηθούν με σεβασμό όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ σχετικά με την οργάνωση του αγώνα !

Με τιμή το ΔΣ του συλλόγου!".