Το έκανε ξανά: Μετά τα 10.000 μέτρα, έτρεξε και σε ημιμαραθώνιο με διαφορετικά παπούτσια! (Pic)

 Runbeat Team   20:46 24-05-2022  

Το έκανε ξανά: Μετά τα 10.000 μέτρα, έτρεξε και σε ημιμαραθώνιο με διαφορετικά παπούτσια! (Pic)


Σε αθλητή – φαινόμενο εξελίσσεται ο Ιάπωνας Hiroaki Furukawa έχοντας καταφέρει κάτι το ξεχωριστό μέσα σε λίγες μόνο ημέρες! Ο νεαρός δρομέας, μετά την εμφάνισή του σε Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στίβου πριν από λίγες ημέρες, όπου κέρδισε στα 10.000 μέτρα με 29:49.19, αγωνίστηκε και σε ημιμαραθώνιο που έγινε στο Τόκιο το Σάββατο, με χρόνο 1:04:08.





Πέρα λοιπόν από τις δύο εμφανίσεις με πολύ καλό χρόνο που πραγματοποίησε, που δείχνουν το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, ο Furukawa τράβηξε τα βλέμματα γιατί και στους δύο αγώνες του φορούσε διαφορετικά παπούτσια! Όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία που δημοσίευσε το Run’ix, ο Ιάπωνας έτρεξε – ξανά – φορώντας ένα παπούτσι Nike και ένα της Asics, αυτή τη φορά δρόμου και έφτασε στην εξαιρετική αυτή εμφάνιση.

Για να τερματίσει σε 1:04:08, ο Furukawa έτρεξε με ρυθμό 3:08 λεπτών ανά χιλιόμετρο, με τα δύο διαφορετικά παπούτσια να χρειάζονται σίγουρα ειδική διαχείριση, λόγω των διαφορών που υπάρχουν στην κατασκευή τους. Ο λόγος που χρησιμοποιεί αυτή την τακτική είναι άγνωστος, όμως σίγουρα δουλεύει εξαιρετικά για εκείνον!