Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη για τον ΑΜΑ (vid)

 Runbeat Team   15:50 09-11-2021  

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη για τον ΑΜΑ (vid)


Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της διοργάνωσης του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε το τιμητικό προνόμιο της Περιφέρειας να αποτελεί τον τόπο διεξαγωγής του ιστορικού αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη διεξαγωγή ενός event παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Περιφερειάρχης στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, όπως και στη συμβολή όλων όσων δουλεύουν για την επιτυχία του Μαραθωνίου, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των χιλιάδων εθελοντών.

 

«Η Περιφέρεια Αττικής έχει το προνόμιο και την τιμή να αποτελεί κάθε χρόνο, με εξαίρεση την περίοδο της πανδημίας τον τόπο διεξαγωγής ενός αθλητικού γεγονότος ιστορίας, μνήμης και πολιτισμού με παγκόσμια εμβέλεια. Η ενίσχυση της υπεραξίας του brand name της Αττικής που αποτελεί κεντρικό πυλώνα της δικής μας πολιτικής, μας ωθεί να στηρίξουμε έναν τόσο εμβληματικό αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό επί των ημερών μας, διπλασιάσαμε το ποσό που διαθέτουμε για τον μαραθώνιο, θέλοντας να επενδύσουμε στα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τα αθλητικά δρόμενα, τα οποία ενώνουν το παρελθόν με το παρόν.              

Με τη νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή συνεργασίας, καθώς ο Μαραθώνιος αποτελεί υψηλό πυλώνα ανάπτυξης πολιτισμού και αθλητισμού και θα συμβάλλουμε τα μέγιστα για την υλοποίηση αυτού του παγκόσμιου δρομικού γεγονότος. Θα είμαστε όλοι εκεί, μαζί, με απόλυτη ασφάλεια, καθώς η δημόσια υγεία αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα. Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συμβάλλουν κάθε χρόνο στην προσπάθεια υλοποίησης αυτού του τεράστιου εγχειρήματος και να ευχηθώ ολόψυχα κάθε επιτυχία στη διοργάνωση και κυρίως στους συμμετέχοντες. Προφανώς και στους εθελοντές, και σε εκείνους οι οποίοι βρίσκονται κοντά και δυνατά σε αυτή την προσπάθεια».