Τον δικό του αγώνα δρόμου 21χλμ αποκτά ο Μυλοπόταμος

 Runbeat Team   9:40 25-11-2021  

Τον δικό του αγώνα δρόμου 21χλμ αποκτά ο Μυλοπόταμος


Με αφορμή το πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία 2021» ο Οργανισμός Πολιτισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Μυλοποτάμου «ο Αυλοπόταμος» σε συνεργασία με το Γ.Α.Σ. Περάματος Μυλοποτάμου, τον Αστέρα Περάματος, τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Περάματος και το Γυμναστήριο Energym διοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου 21χλμ που θα έχει αφετηρία τη Μονή Χαλέπας και τερματισμό το Ανοιχτό Θέατρο Περάματος.

 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αγώνας 2,7χλμ. που αντιστοιχεί στον γύρος Περάματος, αλλά και παιδικός αγώνας 1χλμ. και Κρητικό Βόλι.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, ενώ με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί ο αγώνας των 21 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. από τη Μονή Χαλέπας Μυλοποτάμου, ενώ οι δρομείς θα τερματίσουν στο Πέραμα.

Ο αγώνας των 2.7 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει την ίδια ώρα (10:30π.μ.) από το ανοιχτό θέατρο ΠεράματοςΜυλοποτάμου, όπου θα γίνει και ο τερματισμός, ενώ στις 11:10π.μ. έχει προγραμματιστεί η εκκίνηση του παιδικού αγώνα 1000μ. από το γυμναστήριο Energym και τερματισμό το Ανοιχτό θέατρο Περάματος Μυλοποτάμου.

Τέλος, όσον αφορά στο κρητικό βόλι ο αγώνας ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο Περάματος Μυλοποτάμου.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Για τον αγώνα δρόμου 21χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και μεγαλύτεροι, για τον αγώνα δρόμου 2,7χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους και μεγαλύτεροι, για τον Παιδικό αγώνα 1χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους και μέχρι το 12ο έτος της ηλικίας τους. Για τον αγώνα Κρητικό Βόλι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους και μεγαλύτεροι.

Οι συμμετέχοντες ηλικίας 18 ετών και πάνω θα μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα :

α) με αρνητικό rapidtest το οποίο θα έχει διενεργηθεί μέχρι 48 ώρες πριν τον αγώνα ή β) με πιστοποιητικό εμβολιασμού (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει εφόσον έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τον πλήρη εμβολιασμό) ή γ) με πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Οι συμμετέχοντες ηλικίας 6-17 ετών θα μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα :

α) με selftest την ημέρα του αγώνα ή β) με πιστοποιητικό εμβολιασμού (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύει εφόσον έχουν παρέλθει 14 ημέρες από τον πλήρη εμβολιασμό) ή γ) με πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες θα είναι δωρεάν, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο γυμναστήριο Energym στο Πέραμα, στο κατάστημα παιδικών ρούχων Βαρίμπο kids στο Πέραμα και στα καταστήματα αθλητικών ρούχων Ladianos sport στο Πέραμα και NRG στο Ρέθυμνο.