Trail du Saint-Jacques by UTMB: Μεγάλος νικητής στα 46χλμ ο Κ. Παραδεισόπουλος – 2η στα 75 η Ν. Σημαντράκου!

 Runbeat Team   18:03 05-06-2023  

Trail du Saint-Jacques by UTMB: Μεγάλος νικητής στα 46χλμ ο Κ. Παραδεισόπουλος – 2η στα 75 η Ν. Σημαντράκου!


Σημαντικές επιτυχίες πανηγύρισαν οι Έλληνες trail runners στο Trail du Saint-Jacques by UTMB που έγινε στην Γαλλία, με τον Κωνσταντίνο Παραδεισόπουλο και τη Ντέπυ Σημαντράκου να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους και να ανεβαίνουν στο βάθρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παραδεισόπουλος ήταν εξαιρετικός για ακόμα μία φορά σε αγώνα στο εξωτερικό, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση του αγώνα των 46 χιλιομέτρων με χρόνο 3:17:07, αποδεικνύοντας ξανά γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Δεύτερος τερμάτισε ο Ludvik Fernandes από την Γαλλία με 3:19:16, ενώ τρίτος ήταν ο Ισπανός Daniel Castillo με χρόνο 3:26:47.

«Μια πολύ γρήγορη και όμορφη διαδρομή στα ιστορικά μονοπάτια του La puy στην Γαλλία. Προσωπικά από την αρχή μέχρι το τέλος έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και κατάφερα μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα με τον Ludvik Fernandes να κερδίσω την πρώτη θέση» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Έλληνας trail runner.

Στον αγώνα των 75 χιλιομέτρων ξεχώρισε η Ντέπυ Σημαντράκου, η οποία με μία πολύ καλή εμφάνιση τερμάτισε στην 2η θέση ανάμεσα στις γυναίκες. Η Γρεβενιώτισσα αθλήτρια τερμάτισε σε 9:15:56, πίσω από την Γαλλίδα Aurelie Paul με 8:11:49 και μπροστά από την επίσης Γαλλίδα, Clementine Balayn που σημείωσε 9:39:17.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της διοργάνωσης πατώντας εδώ.