Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο Δρόμο Μουσούρων

 Runbeat Team   9:29 15-09-2022  

Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο Δρόμο Μουσούρων


Για τέταρτη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Μουσούρων, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: Ημιμαραθώνιο, αγώνα 10 χιλιομέτρων και αγώνα 4 χιλιομέτρων.

Η πανέμορφη διαδρομή και η άρτια οργάνωση προσελκύουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους δρομείς. Ο αγώνας εκτυλίσσεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των καταπράσινων χωριών Αλικιανό, Μεσκλά, Σκηνέ, Φουρνέ της Δ.Ε. Μουσούρων.

 

Σημαντικό μέρος της επιτυχίας των προηγούμενων διοργανώσεων ανήκει και στους εθελοντές οι οποίοι στήριξαν με ενθουσιασμό και συνέπεια το γεγονός αλλά και στους κατοίκους των χωριών οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στους αναγκαίους περιορισμούς με καλή διάθεση και συμμετείχαν με κέφι και θετική ενέργεια.

Έτσι και φέτος οι πιστοί φίλοι της διοργάνωσης, αλλά και νέοι δρομείς θα δώσουν το «παρών» την προσεχή Κυριακή στα Χανιά για να αγωνιστούν στο Δρόμο Μουσούρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας 10 χιλιομέτρων είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κώστα Κατσουλάκη και αυτός των 4 χιλιομέτρων στη μνήμη του Ιωάννη Φιλιππάκη. Και οι δύο υπήρξαν ιδρυτικά μέλη τού δρόμου Μουσούρων.

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:

Κυριακή 18/9

Ημιμαραθώνιος

7:15 Άφιξη στη γέφυρα Φουρνέ

08:30 Εκκίνηση από γέφυρα Φουρνέ

11.30 Τερματισμός στα Μεσκλά

Αγώνας 10χλμ

9:15 Άφιξη στο Σκηνέ

10:00 Εκκίνηση από Πλατεία Σκηνέ

11:30 Τερματισμός στα Μεσκλά

Αγώνας 4χλμ

9:00 Άφιξη στη γέφυρα Φουρνέ

10:15 Εκκίνηση από γέφυρα Φουρνέ

11.30 Τερματισμός στα Μεσκλά