Όλα έτοιμα για το Run Greece των Ιωαννίνων

 Runbeat Team   13:57 06-05-2023  

Όλα έτοιμα για το Run Greece των Ιωαννίνων


Δρομείς από όλη την Ήπειρο και όχι μόνο αναμένεται να κατακλίσουν αύριο Κυριακή 7/5 τους δρόμους των Ιωαννίνων μετέχοντας στη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού: το Run Greece.

 Η πόλη είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εκατοντάδες δρομείς σ’ έναν αγώνα-γιορτή που διεξάγεται από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και Περιφερειακή αυτοδιοίκηση και με μεγάλο χορηγό την ERGO ασφαλιστική.

Οι Αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της Πλατείας Μαβίλη. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και για τα 5 χλμ. στις 11:45.

 

Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου στο ύψος του Δώδεκα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Μαβίλη και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού των 5& 10χιλ.

Τα παιδιά συγκεντρώνονται στο ύψος του Δώδεκα επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου και ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών.

Ο αγώνας των Ιωαννίνων είναι ο τελευταίος της Άνοιξης, αφού η επόμενη στάση είναι προγραμματισμένη για τη Λάρισα στις 17 Ιουνίου. Σε νέα ημερομηνία θα γίνει και ο αγώνας της Καστοριάς, που μεταφέρθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου.