Όλες οι λεπτομέρειες για τον «Ρέτζακα Trail Run & Hike 2022»

 Runbeat Team   18:48 31-01-2022  

Όλες οι λεπτομέρειες για τον «Ρέτζακα Trail Run & Hike 2022»


Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 θα διεξαχθεί το «Ρέτζακας Trail Run & Hike 2022», ενώ ανακοινώθηκε και η προκήρυξη του αγώνα, τον οποίο διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου, η ομάδα του Λαφονήσιου Δρόμου Ιναχώριες Διαδρομές, η Ομάδα Δρομέων Υγείας Κισάμου, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Κισάμου. Πρόκειται για έναν αγώνα τρεξίματος, αλλά και πεζοπορίας απόστασης 8 χιλιομέτρων  που θα διεξαχθεί στην ημιορεινή περιοχή μεταξύ των χωριών Πλοκαμιανά, Βάθης και Τζιτζιφιάς του Δ.Δ. Ιναχωρίου του Δήμου Κισάμου.

 

Οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον καταρράκτη «Ρέτζακα» αλλά και την φυσική ομορφιά της περιοχής.

Η προκήρυξη του «Ρέτζακας Trail Run & Hike 2022» αναφέρει τα εξής:

«1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022, 10:30 π.μ.

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ημιορεινή Περιοχή Πλοκαμιανών, Βάθης, Τζιτζιφιάς (Δ.Δ. Ιναχωρίου, Δήμου Κισάμου, 10 χλμ. πριν το Λαφονήσι) με πέρασμα από τον Καταρράκτη Ρέτζακα (αναλυτική περιγραφή διαδρομής παρακάτω)

3. ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών (Δείτε εδώ: https://bit.ly/trailrun22start )

4. ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ: Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος (ανωμάλου δρόμου) αλλά και πεζοπορίας μιας διαδρομής συνολικής απόστασης 8χλμ. Θα υπάρχουν δυο διαφορετικές εκκινήσεις. Μια για το Ρέτζακας Trail Run 8K με διαγωνιστικό χαρακτήρα και χρονομέτρηση, και μια 2η εκκίνηση λίγα λεπτά αργότερα για το Ρέτζακας Trail Hike (στην ίδια διαδρομή) χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για το TRAIL RUN (αγώνας με ηλεκτρονική χρονομέτρηση) δικαίωμα συμμέτοχης έχουν ενήλικοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω, ενώ για το TRAIL HIKE (περίπατος χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση) μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά (Παιδιά 15-17 με υπεύθυνη δήλωση γονέα ενώ παιδιά κάτω των 15 με υπεύθυνη δήλωση ΚΑΙ με συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα). Ο αγώνας γενικά απευθύνεται σε αθλητές και μη, δρομείς και περιπατητές, σε απλό κόσμο που τους αρέσει το τρέξιμο στο βουνό, αλλά και σε όλους εσάς που απολαμβάνετε το περπάτημα ή την πεζοπορία στην φύση. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να είναι καλά στην υγεία τους και αναλαμβάνουν προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να αποδεχτούν τους ορούς συμμέτοχης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής. Επίσης για την συμμετοχή στον αγώνα θα ισχύουν οδηγίες-υποχρεώσεις που αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ επιτρέπονται αλλά πρέπει να είναι υπό συνεχή επιτήρηση και ευθύνη του αφεντικού του. Πρέπει να είναι δεμένα ή να κινούνται με λουρί διότι υπάρχουν σημεία στην διαδρομή όπου βόσκουν αιγοπρόβατα.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εγγραφές θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (θα ανακοινωθεί ο σύνδεσμος – Link για την εγγραφή). Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 21:00. Η κάθε εγγραφή – συμμετοχή είναι ονομαστική και μοναδική για το κάθε άτομο και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο για κανένα λόγο. Δυνατότητα για χειρόγραφες εγγραφές ΔΕΝ θα υπάρχει όπως και εγγραφές στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα ΔΕΝ θα γίνουν, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ: Το κόστος συμμέτοχης για το Ρέτζακας Trail Run ορίζεται στα 12€ και για το Trail Hike στα 10€.

Το πακέτο των δρομέων των 12€ περιλαμβάνει (για το TRAIL RUN):

• Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής με 4 παραμάνες, chip χρονομέτρησης

• Τεχνικό μπλουζάκι

• Αναμνηστικό Μετάλλιο Συμμετοχής (θα δοθεί κατά τον Τερματισμό)

• Υδροδοσία σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής

• Υγειονομική κάλυψη

• Τροφοδοσία, Υδροδοσία, Κέρασμα μετά τον αγώνα

• Φωτογραφικό υλικό

Το πακέτο των περιπατητών, πεζοπόρων των 10€ περιλαμβάνει (για το TRAIL HIKE):

• Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής με 4 παραμάνες

• Αναμνηστικό μπλουζάκι

• Αναμνηστικό Μετάλλιο Συμμετοχής (θα δοθεί κατά τον Τερματισμό)

• Υδροδοσία σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής

• Υγειονομική κάλυψη

• Τροφοδοσία, Υδροδοσία, Κέρασμα μετά τον αγώνα

• Φωτογραφικό υλικό

Η πληρωμή του αντίτιμου συμμέτοχης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά (Θα υπάρξει ενημέρωση) είτε κατά την παραλαβή των πακέτων (Βλ. 8). Επιστροφή χρημάτων από την ηλεκτρονική πληρωμή αλλά και στην επιτόπου πληρωμή δεν γίνεται για οποιονδήποτε λόγο. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση δεν έχει καμία υποχρέωση και καμία ευθύνη για όποιον δεν έχει κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και προσέλθει στον αγώνα ή τον περίπατο. Όποιος δεν έχει κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή, δεν έχει πληρώσει το αντίτιμο και δεν έχει αριθμό συμμέτοχης (bib) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ακόμα και στην πεζοπορία) ούτε έχει δικαίωμα για οποιοδήποτε αναμνηστικό.

8. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παραλαβή (και πληρωμή για όσους δεν πλήρωσαν ηλεκτρονικά) των πακέτων συμμέτοχης θα μπορεί να γίνει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – 08:30 με 10:00 στην Γραμματεία όπου θα υπάρχει στο σημείο Εκκίνησης- Τερματισμού. Κατά την παραλαβή και πληρωμή θα τηρούνται όλα τα μέτρα κατά του covid-19.

9. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Μπορείτε φθάσετε στα Πλοκαμιανά με το όχημα σας ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο προς Λαφονήσι (μέσω της επαρχιακής οδού Κισάμου – Έλους - Χρυσοσκαλίτισσας – 28Χλμ από Κίσαμο, 60 Χλμ. από Χανιά). Τα Πλοκαμιανά βρίσκονται μετά το χωριό Βάθη, 10χλμ πριν το Λαφονήσι και 7χλμ πριν την Χρυσοσκαλίτισσα (Δείτε εδώ: https://bit.ly/plokamiana ). Το σημείο εκκίνησης – τερματισμού είναι το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών και βρίσκεται 400μ από το σημείο που μπορείτε να παρκάρετε το όχημα σας (Δείτε εδώ: https://bit.ly/trailrun22start ) όπου θα υπάρχει σήμανση και χώρος. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ θα υπάρξει και μετακίνηση με δρομολόγιο λεωφορείου για την διαδρομή ΧΑΝΙΑ – ΚΙΣΑΜΟΣ – ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ με επιστροφή με κόστος 5€. Όσοι θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορείο θα μπορούν να το δηλώσουν κατά την ηλεκτρονική δήλωση του αγώνα. Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τα ΧΑΝΙΑ (ΚΤΕΛ) στις 07:15 π.μ. ακριβώς, και στις 08:05 π.μ. από την ΚΙΣΑΜΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ) και αναμένεται άφιξη στα Πλοκαμιανά στις 09:00 π.μ. Αναχώρηση από τα Πλοκαμιανά στις 15:30 μ.μ. για επιστροφή σε Κίσαμο και Χανιά αντίστοιχα. Η πληρωμή του αντίτιμου των 5€ για την μετακίνηση θα εισπραχθεί κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο από άτομο της διοργάνωσης. Το δρομολόγιο ΔΕΝ θα έχει ενδιάμεσες στάσεις και οι ώρες αναχώρησης θα τηρηθούν αυστηρά.

10. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Το Ρέτζακας Trail Run & Hike περιλαμβάνει μια διαδρομή συνολικής απόστασης περίπου 8 χιλιόμετρα. Χαρακτηρίζεται σαν αγώνας trail καθώς περιλαμβάνει αγροτικούς δρόμους (με χώμα, πέτρες, κλίσεις), μονοπάτι ενώ θα υπάρχει διέλευση σε δρόμο με άσφαλτο. Η διαδρομή ξεκινάει από το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών (υψ:210μ) όπου οι αθλητές ανηφορίζουν μέσω αγροτικών δρόμων προς το χωριό Βάθη. Στο 1,75 χλμ. (υψ:310μ) που ξεκινάει το ασφάλτινο κομμάτι, ανηφορίζουμε δεξιά προς το χωριό Τζιτζιφιά. Πριν το χωριό Τζιτζιφιά στα 2,8 Χλμ. (υψ:380μ) όπου θα είναι και σημείο τροφοδοσίας, στρίβουμε αριστερά και μετά από 200μ μπαίνουμε ξανά σε αγροτικό δρόμο και προχωράμε για 1,2 Χλμ. Στο 4,2 Χλμ. (υψ:430μ) φτάνουμε στο σημείο που ξεκινά το πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα – πεζοπορίας αφού βγαίνουμε εκτός δρόμου και ανηφορίζουμε προς τον καταρράκτη Ρέτζακα μεσα από σηματοδοτημένο και οριοθετημένο μονοπάτι για περίπου 250μ. Φτάνουμε στον καταρράκτη που είναι και το υψηλότερο σημείο (492μ), θα είναι υποχρεωτικό σημείο ελέγχου και διέλευσης και για όποιον θέλει θα είναι σημείο φυσικής υδροδοσίας. Έπειτα ξεκινάει η κάθοδος σε ελαφρώς διαφορετική χάραξη για 250μ μέχρι τον αγροτικό δρόμο και έπειτα κινούμαστε σε αντίθετη κατεύθυνση μέχρι το 5,8 Χλμ. που γίνεται ξανά άσφαλτος και αμέσως μετά στο 6 Χλμ. στο ίδιο σημείο υδροδοσίας όπου στρίβουμε 180 μοίρες αριστερά και κατηφορίζουμε προς το χωριό Τζιτζιφιά. Στην αρχή του χωριού στο 6,6 Χλμ. (υψ:355μ) στρίβουμε επίσης αριστερά και μπαίνουμε ξανά σε χωμάτινο αγροτικό δρόμο για 900μ. Σε αυτό το σημείο (7,5 Χλμ., υψ:280μ) μπαίνουμε σε ένα μικρό κομμάτι ενός μονοπατιού και κατηφορίζουμε προς την Μεγάλη Ελιά (7,7Χλμ, υψ: 265μ) και έπειτα μπαίνουμε ξανά σε χωμάτινο αγροτικό δρόμο και κατηφορίζουμε προς το Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών στον Τερματισμό. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ: 5,5 Χλμ. χωμάτινο κομμάτι σε αγροτικούς δρόμους, 2,1 Χλμ. ασφάλτινο κομμάτι, 800μ μονοπάτι. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ: https://bit.ly/retzakas8kmap

11. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Για τον αγώνα Ρέτζακας Trail Run (με ηλεκτρονική χρονομέτρηση) υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 2 ώρες (έγκυρες χρονομετρήσεις έως τις 12:30). Για την πεζοπορία Ρέτζακας Trail Hike (χωρίς χρονομέτρηση) χρονικό όριο τερματισμού είναι οι 3,5 ώρες (ολοκλήρωση πεζοπορίας έως 14:05 μ.μ.). Θα υπάρχει “σκούπα” από άτομα της διοργάνωσης όπου θα συνοδεύουν τους τελευταίους δρομείς και περιπατητές ώστε να μην παραμείνει κανείς μόνος στην διαδρομή.

12. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει για την επαρκή σηματοδότηση της διαδρομής με βελάκια, ταινίες έργου και σχοινιά που θα υποδεικνύουν την σωστή πορεία του κάθε δρομέα και περιπατητή. Σε αρκετά σημεία του αγώνα θα υπάρχουν και εθελοντές όπου θα καθοδηγούν προς την σωστή πορεία. Επίσης θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση όπως και προειδοποιητικές σημάνσεις (επικινδυνότητα, ανάβαση, κατάβαση, κλίσεις, λάσπες).

13. ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ: Σημείο ελέγχου και υποχρεωτικής διέλευσης (Για το TRAIL RUN μόνο) θα είναι το υψηλότερο σημείο της διαδρομής (στο 4,45ο Χλμ.) με πέρασμα από τον καταρράκτη Ρέτζακα. Εκεί θα υπάρχει άτομο της διοργάνωσης όπου θα σημειώνει τον ατομικό αριθμό συμμέτοχης του κάθε αθλητή (bib) ως επιβεβαίωση ότι ο αθλητής είχε διέλευση από το σημείο. Όποιος δρομέας τερματίσει αλλά δεν έχει πέρασμα από το σημείο ελέγχου, ο τερματισμός θεωρείται ΑΚΥΡΟΣ. Οι συμμετέχοντες περιπατητές (για το TRAIL HIKE) δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέβουν μέχρι τον καταρράκτη αλλά μπορούν να φτάσουν μέχρι το 4,2ο Χλμ. της διαδρομής. Ωστόσο προτείνουμε σε όλους να ανέβουν μέχρι τον καταρράκτη Ρέτζακα (παρόλο την δυσκολία αυτού του μικρού κομματιού της διαδρομής) καθώς είναι το καλά κρυμμένο διαμάντι της περιοχής που έδωσε και το όνομα του στην διοργάνωση μας, του οποίου η ομορφιά θα σας ανταμείψει.

14. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Θα υπάρχει 1 διπλό σημείο τροφοδοσίας με νερό όπου δρομείς και περιπατητές θα το συναντήσουν στο 2,8ο Χλμ. και στο 6ο Χλμ. της διαδρομής. Θα σας δίνονται μπουκαλάκια με νερό όπου μπορείτε να τα καταναλώνετε επιτόπου και τα απορρίπτετε σε κάδο ή σακούλες εντός των ορίων του σταθμού τροφοδοσίας. Θα μπορέσετε επίσης να κρατάτε μαζί σας το μπουκαλάκι στο υπόλοιπο της διαδρομής μέχρι τον τερματισμό ή κάποιο άλλο σημείο με κάδο ώστε θα απορριφθεί όπως πρέπει. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά το πέταγμα των μπουκαλιών σε οποιοδήποτε σημείο εκτός κάδων ή στην φύση. Παρακαλούμε να σεβαστείτε το φυσικό περιβάλλον. Θα υπάρχει και ένα φυσικό σημείο υδροδοσίας που είναι ο ίδιος ο καταρράκτης Ρέτζακας στο 4,45ο Χλμ. της διαδρομής που είναι και το υψηλότερο σημείο. Επίσης στον τερματισμό της διαδρομής θα υπάρχει νερό, μπανάνες όπως και διάφορα προϊόντα για αναπλήρωση ενέργειας.

15. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους συμμετέχοντες, όμως συνίσταται η χρήση παπουτσιών τύπου trail αφού το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής είναι χωμάτινο με αρκετές πέτρες. Επιτρέπεται και η χρήση μπατόν από τους συμμετέχοντες περιπατητές της διοργάνωσης (για τους δρομείς δεν προτείνεται αφού η διαδρομή δεν έχει μεγάλες και απότομες κλίσεις και είναι αναλογικά σύντομη και γρήγορη). Η χρήση γαντιών, αντιανεμικών, ισοθερμικών είναι στην ευχέρεια του κάθε συμμετέχοντα και θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες την ημέρα της διοργάνωσης. Τις τελευταίες μέρες – ώρες πριν την διοργάνωση θα υπάρξει ενημέρωση για οποιαδήποτε ειδική απαίτηση λόγω καιρικών συνθηκών. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε χρήση τεχνικού μέσου από τους συμμετέχοντες στην διαδρομή (ποδήλατο, μηχανάκι, πατίνι).

16. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Θα υπάρχουν μόνο 2 κατηγορίες. Γενική Κατηγορία Ανδρών και Γενική Κατηγορία Γυναικών όπου οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με μοναδικά αναμνηστικά και με δώρα μεγάλης αξίας.

17. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ: Σε περιπτώσεις όπου συμμετέχοντας πετάξει μπουκάλι η οποιοδήποτε άλλο απόρριμμα στο περιβάλλον θα επισύρει ποινή αποκλεισμού. Επίσης απαγορεύεται και επισύρει αποκλεισμό το κόψιμο (συντόμευση, κονταρίδα) της διαδρομής όπως και οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά (σπρώξιμο, βιαιοπραγία, ρατσισμός, κλπ.). Άκυρος θεωρείται και ο τερματισμός από δρομέα που δεν έκανε διέλευση από το σημείο ελέγχου (βλ.13)

18. ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση που αναβληθεί ο αγώνας χωρίς υπαιτιότητα των διοργανωτών (ακραία καιρικά φαινόμενα, lockdown) ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 την ίδια ώρα στην ίδια τοποθεσία. Σε περίπτωση που αναβληθεί ξανά θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση.

19. ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΕΙΔH: Στον χώρο εκκίνησης τερματισμού (Παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών) θα υπάρχει σημείο όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους είδη για φύλαξη όσο διαρκεί το τρέξιμο ή η πεζοπορία.

20. ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Οι διοργανωτές θα έχουν συμβάλει τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας ωστόσο η διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ομαδική ασφάλιση υπαίθριων δραστηριοτήτων με βαθμό επικινδυνότητας για ευνόητους λόγους. Είναι στην ευχέρεια του καθενός αθλητή να πραγματοποιήσει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή ατομικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, που να καλύπτει -εφόσον είναι εφικτό- και την περίπτωση ατυχήματος υπό τις συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα αντοχής σε ορεινό πεδίο. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες ή την διαδρομή χωρίς προειδοποίηση, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας. Επίσης για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη - κανονισμό η διοργάνωση θα εκδώσει νέα ενημέρωση – ανακοίνωση ή θα αποφασίζει επιτόπου».