S/Μ Xαλκιαδάκης: «Κλείσε» θέση στο Run Greece μέσω του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης

 Runbeat Team   13:28 04-10-2021  

S/Μ Xαλκιαδάκης: «Κλείσε» θέση στο Run Greece μέσω του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης


Ο φιλανθρωπικός σκοπός που απέκτησε ο αγώνας Run Greece Ηράκλειο είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για τη μεγάλη μαζική γιορτή του δρομικού κινήματος. Τα Super Market Χαλκιαδάκης, όπως κάθε φορά στέκονται αρωγός στην προσπάθεια συνεισφοράς στο συνάνθρωπο και ως επίσημος τοπικός χορηγός της διοργάνωσης συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να πραγματοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το μεγάλο δρομικό γεγονός της πόλης.

Το γεγονός ότι τα έσοδα από τον αγώνα Run Greece Ηρακλείου θα διατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τις σεισμόπληκτες περιοχές δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον κόσμο, ο οποίος σπεύδει να "κλείσει" θέση στη μεγάλη δρομική διοργάνωση.

Έτσι καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των εγγραφών τόσο για τον αγώνα 10 όσο και για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις μέρος με την εγγραφή σου στα καταστήματα των Super Market Χαλκιαδάκης.

Οι εγγραφές γίνονται στα εξής σημεία:

- Στα καταστήματα των Super Market Χαλκιαδάκης

- Λεβήνου & Θερίσου

- Κορωναίου 7

- Μαυσώλου & Ηροδότου - Αλικαρνασσός

- Ουλαφ Πάλμε 83

- Ηρακλή & Εμμ. Παππά

- Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

- Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος Ιωάννης

- Στο γραφείο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης - Στάδιο Ελευθερίας – Χανιώπορτα: Δευτέρα - Παρασκευή 09.30 - 13.00(2810253587).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι κάνουν εγγραφή στα Super Market Χαλκιαδάκης μέχρι 5 Οκτωβρίου στον αριθμό συμμετοχής θα αναγράφεται το όνομά τους.

Οι εγγραφές θα συνεχίζονται και από 6 Οκτωβρίου μέχρι να εξαντληθούν οι θέσεις συμμετοχής.

Μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που θα είναι:

-Πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς και οι έχοντες σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης Covid-19.

Να σημειωθεί πως η Χαλκιαδάκης Α.Ε., πιστή στη δέσμευση της για μείωση της χρήσης πλαστικού κατά 50% ως το 2025, θα προσφέρει σε κάθε αθλητή με τη συμμετοχή του στον αγώνα μια μεγάλη υφασμάτινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων για τα ψώνια του. Ένα δώρο των S/M Χαλκιαδάκης για την προστασία του περιβάλλοντος, ένα δώρο για όλους!