Υπόσχονται τέλειους αγώνες οι διοργανωτές των 8ων ορεινών αγώνων Καβουσίου

 Runbeat Team   12:48 16-03-2022  

Υπόσχονται τέλειους αγώνες οι διοργανωτές των 8ων ορεινών αγώνων Καβουσίου


Μετά τον περυσινό περιπετειώδη αγώνα με τις ενστάσεις, τις ακυρώσεις και γενικά το άσχημο φινάλε (ΔΕΣ ΕΔΩ), οι 8οι ορεινοί αγώνες επιστρέφουν φέτος στις 22 Μαΐου με στόχο αυτή τη φορά όλα να κυλήσουν ομαλά και οι συμμετέχοντες να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές τονίζουν ότι έπαθαν και έμαθαν και υπόσχονται μία άρτια οργάνωση στην 8η εκδοχή της.

 

Όπως αναφέρουν, «με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από την διοργάνωση των ορεινών αγώνων Καβουσίου για οκτώ χρόνια, παίρνοντας σαν βάση όλα τα θετικά που αποκομίσαμε, αλλά και περισσότερο ώριμοι διδαγμένοι από τυχόν λάθη και παραλείψεις που έγιναν στους τελευταίους αγώνες. Με την στήριξη από όλους εσάς που μάς προσφέρετε απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια με την συμμετοχή σας στους αγώνες. Με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των αθλητών που έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους. Οι φετινοί αγώνες για εμάς είναι μια γιορτή για το ορεινό τρέξιμο, με στόχο την πραγματοποίηση όσο το δυνατόν τέλειους αγώνες, με ένα και μοναδικό σκοπό: να επανέλθουμε και να ανέβουμε σκαλοπάτι μέχρι να φέρουμε τους ορεινούς αγώνες Καβουσίου εκεί που τους οραματιζόμαστε. Να γίνουν αγώνες αναφοράς και ορόσημο για το ορεινό τρέξιμο στην Κρήτη. Με σκληρή αλλά και οργανωμένη δουλειά που θα ξεκινήσει με αφετηρία τους 8ους ορεινούς αγώνες Καβουσίου από όλους μας, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια θα τα καταφέρουμε.  Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στις 22 του Μαΐου στο Καβούσι... Καλή αντάμωση και καλούς αγώνες».

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατούν στον εξής σύνδεσμο: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx...