Ζografou City Run 2021: Το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης! (Vid)

 Runbeat Team   20:03 30-12-2021  

Ζografou City Run 2021: Το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης! (Vid)


Το Ζografou City Run 2021 έγινε φέτος με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων κάθε ηλικίας και με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο αγώνας διοργανώθηκε φέτος για 2η φορά στον Δήμο Ζωγράφου από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού και ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Πίστη».

Το σύνθημα εκκίνησης για τη διαδρομή των 5 χλμ έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με τους δρομείς να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης.

 

Θυμίζουμε ότι στο σημείο τερματισμού πρώτος έφτασε ο αθλητής του ΓΑΣ Ιλισός Χαράλαμπος Πιτσώλης ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τη διαδρομή των 5 χλμ σε 16:49. Το χρυσό μετάλλιο του απένειμε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Στις γυναίκες, η αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισός Δανάη Πασπάτη, τερμάτισε πρώτη με χρόνο 20:31, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο που έλαβε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Λεωνίδα Κουφό.

Ακολούθησε η διαδρομή των 2,5 χλμ. , με τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Γιαννακόπουλο να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί επίσης ότι στο Zografou City Run συμμετείχαν και οι Δρομείς Ελπίδας, οι οποίοι θέλησαν να μεταφέρουν το μήνυμα της ισότιμης πρόσβασης παντού. Στον αγώνα δρόμου έτρεξαν με το ειδικά διαμορφωμένο αμαξίδιο παιδιά με ειδικές δεξιότητες, δηλώνοντας ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη θετική πλευρά της ζωής! Ενεργή συμμετοχή στο Zografou City Run είχαν και άλλα σωματεία της περιοχής όπως ο ΓΑΣ Ιλισός και ο Ποσειδώνας Ιλισίων.

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης: