17ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Οι εγγραφές άνοιξαν!

 Runbeat Team   13:47 26-01-2023  

17ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: Οι εγγραφές άνοιξαν!


Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα γίνει στις 30 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη. Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι οι εγγραφές θα μείνουν ανοικτές έως τις 5 Απριλίου 2023.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί δρομείς,

Ο διοργανωτής φορέας ΜΕΑΣ Τρίτων και η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά για την ενεργό συμμετοχή σας στην οικογένεια των δύο διοργανώσεων, αυτής του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και αυτής του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin και τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ και 10.000μ. είναι σε εξέλιξη, με καταληκτική ημερομηνία την 5η Απριλίου 2023. 

Η παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών / Registration Center, σε τόπο που θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Ημέρες και Ώρες λειτουργίας : Πέμπτη 27.4.2023 έως και το Σάββατο 29.4.2023, 10:00-19:00

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την Προκήρυξη αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Κάντε like στο επίσημο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook και ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας.

Με τη βεβαιότητα ότι θα σας έχουμε κοντά μας στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin, σας απευθύνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας.