40ός ΑΜΑ: Σημειώθηκαν τρία Πανελλήνια ρεκόρ ηλικιακής κατηγορίας

 Runbeat Team   14:34 14-11-2023  

40ός ΑΜΑ: Σημειώθηκαν τρία Πανελλήνια ρεκόρ ηλικιακής κατηγορίας


Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων του κλασικού αθλητισμού και δύο μέρες μετά την ολοκλήρωσή του. Υπήρξαν πολλές μεγάλες και μικρές ιστορίες που τον συνόδευσαν. Όσες και ο αριθμός των συμμετασχόντων.

Υπήρξαν όμως και πολλά ρεκόρ. Για άλλους προσωπικά για άλλους πιο ευρύτερα. Αναφερθήκαμε χθες στο Πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Μ50 που σημείωσε ο Μανώλης Σηφάκης (δες ΕΔΩ) όμως δεν ήταν ο μόνος βετεράνος που κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ.

 

Σημειώθηκαν άλλα δύο. Πιο συγκεκριμένα η Μάγδα Καριμαλή τερμάτισε σε 3:10:17 και σημείωσε ρεκόρ κατηγορίας Γ50 καθώς το προηγούμενο ανήκε στην Στεφανιδάκη και ήταν 3:13:48.

Άλλη μία γυναίκα κατάφερε να σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας και συγκεκριμένα η Σταυρούλα Παπαβασιλείου, η οποία τερμάτισε σε 4:04:51 καταρρίπτοντας το ρεκόρ κατηγορίας Γ65, το οποίο κατείχε η Παπαγεωργίου και ήταν 4:10:23. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παπαβασιλείου βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάρριψη και του βαλκανικού ρεκόρ, όμως το έχασε για 11 δευτερόλεπτα.