Α. Αναστασίου: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα εγχώρια meeting και ο λόγος που έμεινε εκτός Βαλκανικού

 Πάνος Κατσαρός   16:02 11-06-2022  

Α. Αναστασίου: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα εγχώρια meeting και ο λόγος που έμεινε εκτός Βαλκανικού


Η Άρτεμις Αναστασίου έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2022, πραγματοποιώντας δύο ατομικά ρεκόρ στα 200 μέτρα μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Η 21χρονη σπρίντερ έτρεξε 23.35 στα Παπαφλέσσεια στις 21 Μαΐου, χρόνο τον οποίο βελτίωσε λίγες ημέρες αργότερα στα Δρόμεια στη Βάρη, με 23.31.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις μου σε όλα τα εγχώρια μίτινγκ που προηγήθηκαν, με αποκορύφωμα τα Παπαφλέσσεια και τα Δρόμεια. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου» λέει στο Runbeat η Άρτεμις Αναστασίου.

Α. Αναστασίου: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα εγχώρια meeting και ο λόγος που έμεινε εκτός Βαλκανικού runbeat.gr

Η Ελληνίδα δρομέας εξήγησε τους λόγους που έμεινε εκτός του Βαλκανικού σκυταλοδρομιών την τελευταία στιγμή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, συνεπώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκεται στην αποστολή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας:

«Δυστυχώς στο Βαλκανικό σκυταλοδρομιών ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ. Επιπλέον έπρεπε να αποσύρουμε τη συμμετοχή μου από το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας όπου θα αγωνιζόμουν τόσο στη σκυτάλη 4*100 όσο και στα 200 μέτρα, επειδή βρέθηκα θετική στον κορωνοϊό».

Α. Αναστασίου: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στα εγχώρια meeting και ο λόγος που έμεινε εκτός Βαλκανικού runbeat.gr

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι αναφέρθηκε και στους επόμενους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τους Μεσογειακούς Αγώνες, λέγοντας παράλληλα και το δικό της «ευχαριστώ» στον προπονητή της: «Επόμενος στόχος λοιπόν είναι να βρεθώ σε καλή κατάσταση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου θα κυνηγήσω μια ακόμα καλύτερη επίδοση. Ύστερα έχουν σειρά οι Μεσογειακοί αγώνες της Αλγερίας. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Γιώργο Πομάσκι για την δουλειά που έχουμε κάνει φέτος».