Α. Μπόλιας: «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς μέσα από τις όποιες δυσκολίες, να πας ένα βήμα μπροστά» (Pics)

 Runbeat Team   17:58 11-03-2022  

Α. Μπόλιας: «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς μέσα από τις όποιες δυσκολίες, να πας ένα βήμα μπροστά» (Pics)


Ο Αλέξανδρος Μπόλιας πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στον μαραθώνιο του Καστεγιόν που έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου στην Ισπανία, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 2:40:52 και τερματίζοντας στην 31η θέση της γενικής κατάταξης και στην 8η της ηλικιακής κατηγορίας του.

Μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Έλληνας δρομέας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου, για τον οποίο είχε πραγματοποιήσει δύσκολη προπόνηση.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του: «Δύσκολη περίοδος για όλους, περιορισμοί, αλλαγές σχεδίων, αίσθηση ανασφάλειας και αναβολή δραστηριοτήτων... Δύσκολη η προετοιμασία για έναν αγώνα στόχο μετά από 6 μήνες αδυναμίας ενασχόλησης με την προπόνηση...

Όταν όμως αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις μπορείς μέσα από τις όποιες δυσκολίες, να πας ένα βήμα μπροστά! Μαζί με τους one step beyond endurance team, ΑΟ Μυκόνου, homo motus και muscle detox τα καταφέραμε!

 

02:40:52 ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο του Castellon της Ισπανίας. Τρέχοντας στον αγώνα ένιωσα πάλι πολύ κοντά μου όλους εσάς που με τα μηνύματα σας, τα τηλέφωνα, τις όμορφες κουβέντες, υποστηρίζετε την προσπάθεια μου.

Ευχαριστώ όλους και όλες που είσαστε μαζί μου αυτή την πολύ σημαντική στιγμή μου και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Τζεφαλή, τον προπονητή μου, που πέρα από όλα τα άλλα με εμψύχωνε κάθε στιγμή μέσα απ' τα γραφόμενα του στο βιβλίο του...''Που τρέχει ο λογισμός σου'' ...τις σελίδες του οποίου ξεφυλλίζω κάθε φορά που μπορεί να νιώσω λίγο φόβο ή ανασφάλεια για αυτό που θέλω να πετύχω...

Κάθε φορά που το διαβάζω ο λογισμός και το σώμα μου τρέχει μπροστά...ένα βήμα πιο μπροστά…»