Α. Περιστέρης: «Στόχος το Gotzis - Το Ευρωπαϊκό κλειστού δεν πιστεύω να είναι εφικτό»

 Πάνος Κατσαρός   17:35 19-01-2023  

Α. Περιστέρης: «Στόχος το Gotzis - Το Ευρωπαϊκό κλειστού δεν πιστεύω να είναι εφικτό»


Ο Άρης Περιστέρης βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας με στόχο τους αγώνες του Μαΐου και του Ιουνίου. Μιλώντας στο Runbeat, ο Έλληνας δεκαθλητής που το 2022 στέφθηκε Βαλκανιονίκης ανδρών αναφέρθηκε στους στόχους του για το 2023 λέγοντας ότι θέλει να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Hypomeeting που θα γίνει στο Gotzis της Αυστρίας το διήμερο 27-28 Μαΐου.

 

«Οι προπονήσεις πάνε καλά, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για τον Μάιο/Ιούνιο. Στόχος είναι το Gotzis και τότε θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στον κλειστό στίβο θα κάνουμε αγώνες κυρίως για να μπούμε σε κλίμα αγωνιστικό και να κάνουμε και τεστ να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε» είπε αρχικά στο Runbeat ο Άρης Περιστέρης.

Α. Περιστέρης: «Στόχος το Gotzis - Το Ευρωπαϊκό κλειστού δεν πιστεύω να είναι εφικτό» runbeat.gr

Αναφορικά με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Έλληνας δεκαθλητής τόνισε: «Το Ευρωπαϊκό κλειστού δεν πιστεύω να είναι εφικτό γιατί το έπταθλο αν και ωραίο αγώνισμα δεν είμαι καλός».

Ο Άρης Περιστέρης έδειξε τους στόχους του για το 2023, και δείχνει έτοιμος να τους κυνηγήσει μέσα στην χρονιά, έχοντας παράλληλα μία βασική έγνοια. «Βασική έγνοια είναι να μην τραυματιστούμε» είπε κλείνοντας ο 25χρονος αθλητής.