Άγνωστοι βανδάλισαν το Στάδιο Ελευθερίας!

 Runbeat Team   20:12 21-04-2021  

Άγνωστοι βανδάλισαν το Στάδιο Ελευθερίας!


Οι εργαζόμενοι του ΕΑΚΗ βρήκαν σε άσχημη κατάσταση το Στάδιο Ελευθερίας σήμερα (21/4) το πρωί, καθώς άγνωστοι είχαν πετάξει πέτρες σε όλα τα γήπεδα των εγκαταστάσεων. Όπως μάλιστα σημειώνεται από την ανακοίνωση, προκλήθηκαν ζημιές στο ταρτάν, στον χλοοτάπητα, αλλά και στους προβολείς του Σταδίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

 

Συγκεκριμένα, το ΕΑΚΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Την πρώτη φορά εν ώρα λειτουργίας μάλιστα με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού, θεωρήσαμε ότι είναι τυχαίο γεγονός! Την δεύτερη φορά που έσπασαν 2 προβολείς αναζητήσαμε τον λόγο! Το κακό έχει παραγίνει με τον βανδαλισμό των εγκαταστάσεων του Σταδίου Ελευθερίας!!!!

Σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι βρήκαν πέτρες σε όλα τα γήπεδα, στο ταρτάν μέχρι και το χλοοτάπητα.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για το στολίδι του Ηρακλείου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ γιατί με πολλή αγάπη, με ατελείωτες ώρες εργασίας και δαπανώντας πολλά χρήματα καταφέραμε να μεταμορφώσουμε την εγκατάσταση στο σύνολο της προς όφελος των αθλητών και των πολιτών και κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να το καταστρέψουν! Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τις ενέργειες αυτές και σίγουρα θα αποδοθούν ευθύνες.

Αν σας αρέσουν οι ρίψεις ελάτε να γραφτείτε σε κάποιο σωματείο και μην καταστρέφετε!!»