Ainos Mountain Marathon: Στις 24 Σεπτεμβρίου – Οι αλλαγές στην διαδρομή του μαραθωνίου

 Runbeat Team   17:57 30-08-2023  

Ainos Mountain Marathon: Στις 24 Σεπτεμβρίου – Οι αλλαγές στην διαδρομή του μαραθωνίου


Ο Α.Ο. Πρόννων με την αρωγή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Σάμης, της Κοινότητας Πυργίου, την συμμετοχή του Ο.ΦΥ.ΚΕ.ΠΑ, της Τουριστικής επιτροπής Αργοστολίου και υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. διοργανώνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 τον 3o μαραθώνιο ορεινού τρεξίματος στον Αίνο, " Ainos Mountain Marathon " και παράλληλο αγώνα 10κμ στα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού

 

Το βουνό “Ainos Monte Nero” (για τους Ενετούς) στην Κεφαλονιά, φιλοξενεί τους δρομείς του Ainos Mountain Marathon. Η απόσταση είναι 42χλμ, με αθροιστική θετική υψομετρική 2,5 χιλιάδων μέτρων.

Η διαδρομή του μαραθωνίου θα έχει δύο μικρές αλλαγές, διασχίζει πλέον όλη την κορυφογραμμή και μπορείτε να την δείτε στο Strava:

https://strava.app.link/hFavmfQGxBb & Garmin:https://connect.garmin.com/modern/activity/11586890882

Ο μαραθώνιος ξεκινάει στις 07:00 πμ με όριο τερματισμού τις 10 ώρες

Τα 10κμ ξεκινούν στις 10:30 από την είσοδο του Εθνικού Δρυμού και είναι τα τελευταία 10κμ του Μαραθωνίου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν πεζοπορικά την διαδρομή.

Δωρεάν διήμερη διαμονή για τους αθλητές του Μαραθωνίου σε ξενοδοχεία της περιοχής του Πόρου: Hotel Kalypso, Hotel Pantelis, Odysseus palace.

 

Για τους αθλητές από Βόρεια Ελλάδα η εταιρεία Ιόνιον Πέλαγος προσφέρει 50% έκπτωση στα εισιτήρια από Αστακό με επιστροφή ατομικά και αυτοκίνητο και η Levante ferry 50% για εισιτήρια ατομικά από Πόρο. Όσοι μείνουν στον Πόρο και δεν έχουν αυτοκίνητο οι μετακινήσεις θα γίνουν με ευθύνη της διοργάνωσης.

Θα πραγματοποιηθεί πάστα πάρτυ και τεχνική ενημέρωση την παραμονή του αγώνα στον Πόρο και γεύμα μετά τον τερματισμό.

Το Σ.Κ. του αγώνα θα πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες δραστηριότητες (πεζοπορία-καγιάκ-ποδηλασία) στην Κεφαλονιά σε συνεργασία με την Τουριστική επιτροπή.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (+30) 6977315223 & 6932453900