Ακόμα μία δύσκολη νύχτα στην Αρκτική για τον Μ. Γιαννάκου στον αγώνα 500 χιλιομέτρων – Αναγκάστηκε να κοιμηθεί έξω

 Runbeat Team   12:13 12-03-2022  

Ακόμα μία δύσκολη νύχτα στην Αρκτική για τον Μ. Γιαννάκου στον αγώνα 500 χιλιομέτρων – Αναγκάστηκε να κοιμηθεί έξω


Μία ακόμα κρίσιμη ημέρα στην προσπάθεια που κάνει για να φτάσει στον τερματισμό του πολύ δύσκολου αγώνα 500 χιλιομέτρων «Lapland Arctic Ultra» στην Αρκτική πέρασε ο Μάριος Γιαννάκου. Ο Έλληνας αθλητής αναγκάστηκε για ακόμα ένα βράδυ να κοιμηθεί έξω με τον Αμερικανό συναθλητή του, Russ Reinbolt, αντιμετωπίζοντας το κρύο και το σκοτάδι.

 

Οι συνθήκες του αγώνα είναι εξαιρετικά αντίξοες, με αποτέλεσμα να μην λείπουν τα απρόοπτα. Χθες (11/03), ένας αθλητής χάθηκε και η ομάδα διάσωσης της διοργάνωσης κινητοποιήθηκε γρήγορα με σκοπό τον εντοπισμό του. Οι αθλητές που έχουν παραμείνει στον αγώνα ο οποίος έχει ξεκινήσει από τις 5 Μαρτίου, πρέπει να συνεχίσουν την υπερπροσπάθεια με σκοπό να ξεπεράσουν τις δυσκολίες για να φτάσουν στον τερματισμό.

Ο Μάριος Γιαννάκου μαζί με τον Russ Reinbolt έχουν ξεκινήσει την προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα 400 χιλιόμετρα του αγώνα, δείχνοντας πραγματικά την θέλησή τους να ολοκληρώσουν αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Ακόμα μία δύσκολη νύχτα στην Αρκτική για τον Μ. Γιαννάκου στον αγώνα 500 χιλιομέτρων – Αναγκάστηκε να κοιμηθεί έξω runbeat.gr