Ακυρώθηκε λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel το Ultra Pelion Trail 2023

 Runbeat Team   17:13 12-09-2023  

Ακυρώθηκε λόγω των καταστροφών από την κακοκαιρία Daniel το Ultra Pelion Trail 2023


Οι διοργανωτές του Ultra Pelion Trail 2023 ανακοίνωσαν την ακύρωση του αγώνα λόγω των μεγάλων καταστροφών στο Πήλιο από την κακοκαιρία Daniel. Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου όμως μετά την ακύρωσή του, τα χρήματα θα επιστραφούν σε όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πήλιο χρήζει χαρτογράφησης εκ νέου.'

 

Η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας λύπη ενημερώνουμε την ακύρωση του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος 4- 5/11/2023 στο Πήλιο.

Οι καταστροφές από τα αναπάντεχα σφοδρά και πέρα από κάθε πρόβλεψη και φαντασία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας, είναι σε όλο σχεδόν το πεδίο δράσης του αγώνα, δίχως καμία προοπτική επαναχάραξής του.

Τα πλημμυρισμένα ρέματα δημιούργησαν ζημιές ανυπολόγιστης αξίας από πλευρας αποκατάστασης όχι μόνο στα μονοπάτια αλλά ακόμη και στους κεντρικούς δρόμους Μακρινίτσας - Τσαγκαράδας. Το Πήλιο χρήζει χαρτογράφησης εκ νέου!

Τις επόμενες ημέρες, θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση για την επιστροφή των χρηματικών ποσών κράτησης θέσης για όσους αθλητές είχαν κάνει κατάθεση. (Σημείωση: η επιστροφή θα γίνει με παρακράτηση των τραπεζικών εξόδων μεταφοράς αναλόγα την τράπεζα)