Ακυρώθηκε ο 6ος αγώνας Πάρκου «Νυκτερινές Διαδρομές»

 Runbeat Team   10:42 20-06-2024  

Ακυρώθηκε ο 6ος αγώνας Πάρκου «Νυκτερινές Διαδρομές»


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» ανακοίνωσε την ακύρωση του 6ου αγώνα Πάρκου «Νυκτερινές Διαδρομές» και ανανέωσε το ραντεβού του για το 2025. Η ακύρωση αποφασίστηκε για τεχνικούς λόγους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

 

«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς», προς ενημέρωση των φίλων που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους, ανακοινώνει την ακύρωση για το 2024 του 6ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΚΟΥ «Νυκτερινές Διαδρομές» για τεχνικούς λόγους. Το νέο ραντεβού μας, για την εκδήλωση, θα είναι το Σάββατο, 28 Ιουνίου 2025 και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχθούμε!».

Παράλληλα ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» έκανε γνωστό ότι θα πραγματοποιήσει ημερίδα Α’ βοηθειών το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης Λεωφ. Αλεξάνδρας Δήμου Αθηναίων στην οδό Λεωφ. Αλεξάνδρας 152, 4ος όροφος και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Εισηγητής θα είναι ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής και μέλος του συλλόγου Δημήτρης Μαραγκούλιας, ενώ για συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο [email protected] και τηλεφωνικά στον κ. Βαγγέλη Λεμπέση 6977212169.