ΑΜΑ: Με πολλά… μπόνους διεξάγεται φέτος ο Universities 10km Night Run by OPAP

 Runbeat Team   17:58 18-07-2023  

ΑΜΑ: Με πολλά… μπόνους διεξάγεται φέτος ο Universities 10km Night Run by OPAP


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο «Universities 10km Night Run by OPAP» στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Κατά την περυσινή πρώτη χρονιά διεξαγωγής του αγώνα υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους φοιτητές τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, ενώ φέτος δίνονται ακόμα περισσότερα κίνητρα προκειμένου ο αριθμός συμμετοχών να αυξηθεί περισσότερο.

 

Ο αγώνας των 10χλμ έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και αποτελεί ουσιαστικά προάγγελο του Μαραθωνίου που πραγματοποιείται την Κυριακή 12/11.

Είναι ένας αγώνας που στόχο έχει να ενώσει τους φοιτητές, τις φοιτήτριες και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.

Παράλληλα με τον αγώνα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και έπαθλα για τους τρεις πρώτους και τις τρεις πρώτες. Οι εγγραφές θα κλείσουν την 1η Οκτωβρίου εφόσον δε συμπληρωθεί νωρίτερα ο επιτρεπόμενος αριθμός.

Περισσότερες λεπτομέρειες και εγγραφές ΕΔΩ