Αναλυτικά οι διαδρομές του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Γ. Αποστολάκης»

 Runbeat Team   17:01 27-05-2022  

Αναλυτικά οι διαδρομές του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Γ. Αποστολάκης»


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης», ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες όσον αφορά στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μετέχοντες τον ημιμαραθώνιο που για πρώτη φορά μπαίνει στο καλεντάρι φέτος, αλλά και τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη καθώς έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, ενώ οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 22:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους πατώντας ΕΔΩ.

 

Όσον αφορά στις διαδρομές, αλλά και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα, η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων αλλά και των 10 χιλιομέτρων όπως θα δείτε παρακάτω. Σύντομα θα αναρτηθεί και ο χάρτης των διαδρομών. Αφετηρία κοινή για όλους ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. Σας ευχόμαστε καλό αγώνα !

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 21.100 m.-ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ (για ενήλικες, χρονικό όριο 3 h).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: (Χ ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ). ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» - ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΑΝΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ)ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ -ΔΕΞΙΑ (super Market A.B.) ΟΔΟΣ ΤΡΩΑΔΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ - ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΛΟΥΚΛΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΕΦΕΣΟΥ – ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ Ν. ΤΡΥΠΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ) - ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ - ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ»-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ. (Χ ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 1. ΑΝΔΡΕΣ:

Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 – 19 ετών,

Β) Κατηγορία- Ηλικία: 20 - 29 ετών,

Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,

Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,

Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών,

ΣΤ΄) Κατηγορία- Ηλικία: 60 -69 ετών &

Ζ) Κατηγορία- Ηλικία: 70 ετών & άνω.

2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 – 19 ετών,

Β) Κατηγορία- Ηλικία: 20 - 29 ετών,

Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,

Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,

Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών &

ΣΤ΄) Κατηγορία- Ηλικία: 60 ετών & άνω.

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 m. (για ενήλικες, χρονικό όριο 90΄).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΑΦΕΤΗΡΙΑ:ΠΑΡΚΟ «Γ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» - ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΝΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ) ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ - ΔΕΞΙΑ (super Market A.B.) ΟΔΟΣ ΤΡΩΑΔΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ - ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΛΟΥΚΛΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΙΝΔΟΥ- ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΕΦΕΣΟΥ –ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ- ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟΣ Ν. ΤΡΥΠΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ) - ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ - ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ–ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) – ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΚΑΘΟΔΟΣ ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΔΕΞΙΑ ΟΔΟΣ ΒΑΡΝΑΛΗ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΠΑΡΚΟ «Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

1. ΑΝΔΡΕΣ: Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 – 19 ετών,

Β) Κατηγορία- Ηλικία: 20 - 29 ετών,

Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,

Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,

Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών,

ΣΤ΄) Κατηγορία- Ηλικία: 60 -69 ετών &

Ζ) Κατηγορία- Ηλικία: 70 ετών & άνω.

2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 – 19 ετών,

Β) Κατηγορία- Ηλικία: 20 - 29 ετών,

Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,

Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,

Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών &

ΣΤ΄) Κατηγορία- Ηλικία: 60 ετών & άνω. ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ «Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ & ΒΑΡΝΑΛΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, που θα βρείτε ΕΔΩ, μέχρι και την ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2021 & ώρα 22 00 μμ

Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής και ο έλεγχος θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 04/06/2022 και ώρες 9:00 – 13:30, από το Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 97- Νέα Φιλαδέλφεια).

Για περιορισμένο αριθμό και για εξαιρετικές περιπτώσεις, θα μπορεί να γίνει και την ημέρα του αγώνα, προσερχόμενοι/ες τουλάχιστον μια (01) ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα, στο χώρο της αφετηρίας. Εμφιαλωμένο νερό θα προσφέρεται σε δύο ενδιάμεσους σταθμούς και στον τερματισμό.

Ο ιματισμός των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού. Θα υπάρχουν δύο (02) ενδιάμεσοι σταθμοί ελέγχου και εγκυρότητας της συμμετοχής, εκάστου δρομέα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ–ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ (Διεύθυνση: Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα, Τηλ.213-2026331/332 & ώρες 09.00 – 14.00), καθώς και στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Ιστοσελίδα) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: www.dimosfx.gr

Όλοι οι συμμετέχοντες/ες υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - Λεωφ. Δεκελείας -97 -Νέα Φιλαδέλφεια), ΜΙΑ (01) ΩΡΑ πριν την έναρξη του αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1. Σε όλους(-ες) συμμετέχοντες (-ουσες) θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα. Για τον περιορισμό της ρύπανσης ο/η κάθε συμμετέχοντας (-ουσα) θα μπορεί να «κατεβάσει» το δίπλωμά του/ης από τον ιστότοπο του χρονομέτρη, ΕΔΩ.

2. Αναμνηστικό μετάλλιο: Θα απονεμηθεί στους/ις τρεις (03) πρώτους-ες, κάθε ηλικιακής κατηγορίας.

3. Αναμνηστικό κύπελλο: Θα απονεμηθεί στον πρώτο (1ο) και την πρώτη (1η) του αγώνα των 1.000 m, 21.100 m (ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ) και των 10.000 m. της γενικής κατάταξης τερματισμού.

4. Θα απονεμηθεί επίσης, το έπαθλο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ» αφιερωμένο στην μνήμη του πρώην υπαλλήλου της Διεύθυνσης. Επίσης, θα υπάρξουν και Ειδικές Τιμητικές Βραβεύσεις.

 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΑΠΟΣΤΑΣΗ).

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ:

 Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις Εγκυκλίους και τις σχετικές Οδηγίες, των αρμοδίων Επιτροπών, Υπουργείων & της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ–Γ.Γ.Α.

 Όλοι/ες πρέπει να έχουν εξεταστεί, πριν τον αγώνα, από ειδικό γιατρό της επιλογής τους.

Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη συμμετοχής, φέρουν οι γονείς τους. Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και τη φωτογραφία του αθλητή/ιας προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αγώνας θα καλυφθεί και θα μεταδίδεται απ΄ευθείας, μέσω διαδικτύου και ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου, για την διεύθυνση του οποίου θα ενημερωθείτε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μέσω της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (Ιστοσελίδα) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: www.dimosfx.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://esportevents.gr/.../georgios-apostolakis...».