Ανέβαλε το ντεμπούτο της στον ανοικτό στίβο η Allyson Felix

 Runbeat Team   11:53 29-04-2022  

Ανέβαλε το ντεμπούτο της στον ανοικτό στίβο η Allyson Felix


Η πιο πολυβραβευμένη Αμερικανίδα σταρ του στίβου Allyson Felix είχε προγραμματίσει να κάνει ντεμπούτο στον ανοικτό στίβο αύριο Σάββατο 30/4 συμμετέχοντας στο μίτινγκ που φιλοξενείται στη Φιλαδέλφεια.

Όπως έκαναν γνωστό, ωστόσο, οι διοργανωτές η σπουδαία πρωταθλήτρια απέσυρε τη συμμετοχή της στα Penn Relays χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι. Να υπενθυμίσουμε ότι η 36χρονη Felix έχει ανακοινώσει ότι η φετινή θα είναι τελευταία χρονιά που θα αγωνιστεί καθώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

 

Αύριο είχε δηλώσει να αγωνιστεί στα 300μ., όμως οι φαν της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας θα πρέπει να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή για να την απολαύσουν.

Θα ήταν ο πρώτος αγώνας της Felix μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου κατέκτησε το ενδέκατο Ολυμπιακό μετάλλιό της και το έβδομο χρυσό για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Carl Lewis.

Στο μίτινγκ της Φιλαδέλφειας, πάντως, θα δώσουν το «παρών» σπουδαίοι πρωταθλητές όπως οι Sydney McLaughlin, AthingMu, Ajee' Wilson, Natoya Goule, Omar McLeod και ο Devon Allen.