Ανοίγουν σύντομα οι εγγραφές του 1oυ West Run Würth

 Runbeat Team   17:19 20-08-2021  

Ανοίγουν σύντομα οι εγγραφές του 1oυ West Run Würth


Το 1ο West Run Würth έρχεται, καθώς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021. Οι εγγραφές για τη διοργάνωση ανοίγουν σύντομα, με τον αγώνα να αποτελεί μία διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του αγώνα:

«Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση με την επωνυμία 1ο West Run Würth, που έρχεται  να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

 

Το 1ο West Run Würth αποτελεί μια διοργάνωση του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Την επιμέλεια και την τεχνική υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η My Sportevent

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το 1ο West Run Würth θα ανοίξουν άμεσα, εντός των επόμενων ημερών και θα είναι διαθέσιμες μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr.

Θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενημερώνεται τακτικά, και οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να την επισκέπτονται για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]».