Γίνε εθελοντής στο 1ο West Run Würth και ζήσε το από… μέσα!

 Runbeat Team   18:44 22-09-2021  

Γίνε εθελοντής στο 1ο West Run Würth και ζήσε το από… μέσα!


Το 1ο West Run Würth έρχεται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, χρειάζεται την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

«Έλα κι εσύ μαζί μας, γίνε Εθελοντής και βοήθησέ μας» αναφέρουν οι διοργανωτές στο δελτίο τύπου τους, στο οποίο καλούν τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να προσφέρετε:

Πριν τον αγώνα:

Γραμματείες παραλαβής πακέτων συμμετοχής

Το Σάββατο 16/10 θα λειτουργήσουν οι γραμματείες παραλαβής των πακέτων συμμετοχής των δρομέων.

 

Περίπτερο ενημέρωσης

Την ημέρα της διοργάνωσης θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης, κοντά στον χώρο εκκίνησης. Αν σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής στο περίπτερο ενημέρωσης. Στα περίπτερο οι εθελοντές ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τους αγώνες και δίνουν πληροφορίες.

Την ημέρα του αγώνα:

Γραμματεία παραλαβής πακέτων συμμετοχής

 Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει κατά εξαίρεση η γραμματεία παραλαβής, κοντά στον χώρο εκκίνησης, μόνο για τους συμμετέχοντες που θα μεταβούν από μακρινές αποστάσεις.

Δείκτες κατεύθυνσης

Σε κομβικά σημεία της διαδρομής των αγώνων, οι εθελοντές μας παρακολουθούν, ελέγχουν και κατευθύνουν την πορεία των συμμετεχόντων. Επίσης παρέχουν οδηγίες σχετικά με το υπόλοιπο της διαδρομής.

Διανομή Νερού

Σε σημεία της διαδρομής των αγώνων υπάρχουν σταθμοί παροχής νερού στους δρομείς.

Υπεύθυνοι Φύλαξης Προσωπικών Αντικειμένων

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της φύλαξης προσωπικών αντικειμένων παραλαμβάνουν πριν τις εκκινήσεις των αγώνων τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων. Τα αποθηκεύουν με τάξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και τα παραδίδουν πάλι στους συμμετέχοντες μετά τον τερματισμό τους.

Υπεύθυνοι Αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι των αναμνηστικών μεταλλίων και δώρων – δίνουν το μετάλλιο και τα δώρα στους συμμετέχοντες που τερματίζουν στον αγώνα

 

Υπεύθυνοι Έναρξης και Τερματισμού

Οι εθελοντές – υπεύθυνοι της έναρξης – τερματισμού ενημερώνουν τους συμμετέχοντες για το πού πρέπει να κατευθυνθούν, ελέγχουν την ροή των συμμετεχόντων, εντοπίζουν τους πρώτους που τερματίζουν, εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες κατά την αφετηρία αλλά και τον τερματισμό τους.

Εμψύχωση Δρομέων

Οι εθελοντές εμψυχωτές θα βρίσκονται σε κομβικά σημεία της διαδρομής του αγώνα ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων να τερματίσουν.

Αποκατάσταση Χώρου

Αφού τελειώσουν οι αγώνες εμείς μένουμε για να τακτοποιήσουμε τον χώρο του event! Αν το θέλεις, μπορείς να βοηθήσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ως εθελοντής στο West Run Würth, πατήστε εδώ:

https://westrun.gr/ethelontismos/

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]