Το διασκεδαστικό βίντεο των διοργανωτών του 1ου West Run Würth!

 Runbeat Team   9:35 26-09-2021  

Το διασκεδαστικό βίντεο των διοργανωτών του 1ου West Run Würth!


Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου West Run Würth ετοίμασε ένα υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο της διοργάνωσης που πλησιάζει και θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

Παρακολουθείστε το υπέροχο και διασκεδαστικό βίντεο, που γυρίστηκε με μεράκι από τους διοργανωτές. Ένας λόγος παραπάνω για να το παρακολουθήσετε, είναι ότι πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού Ηλίας Αποστόλου.

Απολαύστε το βίντεο στο vimeo

Η ενημέρωση των διοργανωτών σχετικά με τις εγγραφές αναφέρει: «Όπως είναι γνωστό οι εγγραφές του 1ου West Run Würth έχουν ανοίξει από τις 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]».