Η προκήρυξη του 1ου West Run Würth

 Runbeat Team   18:42 03-09-2021  

Η προκήρυξη του 1ου West Run Würth


O αγώνας WEST RUN WÜRTH θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού για πρώτη φορά την Κυριακή 17 Οκτωβίου 2021. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χιλιομέτρων, σκυταλοδρομία 20 χιλιομέτρων (2 Χ 10 χλμ), 5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την προκήρυξη του αγώνα:

Την Κυριακή 17 Οκτωβίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού, η νέα δρομική διοργάνωση, με την επωνυμία WEST RUN WÜRTH, που θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χιλιομέτρων, σκυταλοδρομία 20 χιλιομέτρων (2 Χ 10 χλμ), 5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MYSPORTEVENT.

Περισσότερες πληροφορίες του αγώνα θα προστίθενται καθημερινά στην ιστοσελίδα www.westrun.gr, καθώς και από την σελίδα fb της διοργάνωσης.

 

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1.Ημερομηνία Αγώνα

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

2.Τόπος διεξαγωγής

Δήμος Αγ. Αναργύρων / Καματερού

3.Αφετηρία – Τερματισμός

Πλατεία Αγίων Αναργύρων

4.Αποστάσεις αγώνων

– Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 20 χλμ

– Αγώνας Relay (άσφαλτος) 20 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 x 10 χλμ)

– Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 5 χλμ

– Αγώνας παιδικός 1 χλμ (άσφαλτος)

5. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών ζητείται Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα ή κηδεμόνα.

Με βάση τις τωρινές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση 1o West Run Würth, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους από τις γραμματείες παραλαβής. Σύμφωνα με την απόφαση (19/8/2021), της Επιτροπής, για τη διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού (με περισσότερους από 300 αθλητές) από 1/9/2021 θα συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι κατά ποσοστό τουλάχιστον 95% και έως ποσοστό 5% θα επιτρέπονται μη εμβολιασμένοι, για να μην στερηθεί το δικαίωμα συμμετοχής σε όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας. Οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό RCR 48 ωρών ή rapid test 24 ωρών».

Οι εκκινήσεις των δρομέων, για όλες τις αποστάσεις, θα πραγματοποιηθούν σε block, με βάση τον χρόνο επίδοσης που θα δηλώσουν κατά την διαδικασία εγγραφής. Θα τηρηθεί απόσταση μεταξύ των δρομέων 1,5μ – 2μ, σε οριζόντια και κάθετη διάταξη.

 

6. Έπαθλα

– Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες).

– Μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν μετάλλια (Χρυσό – Αργυρό – Χάλκινο) στους – στις τρεις (3) πρώτους – πρώτες των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών. Οι νικητές – νικήτριες της γενικής κατάταξης, θα βραβευτούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.

18-29

30-39

40-49

50-59

60-69

70 και άνω

– Επίσης μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν κύπελλα στον μικρότερο – μικρότερη ηλικιακά και μεγαλύτερο – μεγαλύτερη ηλικιακά.

– Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.

– Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.

Το δίπλωμα συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο ,τον χρόνο και την σειρά κατάταξης τους θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά, μετά το πέρας του αγώνα και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, μέσα από το ιστοσελίδα www.westrun.gr.

7. Όριο Συμμετοχών – Δηλώσεις Συμμετοχής

Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών.

Δήλωση συμμετοχής

– Ημερομηνία έναρξης εγγράφων για τον αγώνα: Οι εγγραφές άνοιξαν στις 30/08

– Ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα: θα ανακοινωθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.

8. Τρόπος εγγραφής – Τρόπος Πληρωμής

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.westrun.gr.

Οι οικονομικά ενήμεροι δρομείς θα ενημερώνονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

9. Είδη Εγγραφής

– Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.

Για τους δημότες Αγίων Αναργύρων / Καματερού υπάρχει έκπτωση

– Ομαδική εγγραφή: Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

 

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

11. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Covid – 19

Η διοργάνωση, αν αυτό είναι απαραίτητο, θα προσαρμοστεί με τις τότε υγειονομικές συνθήκες και τα πρωτόκολλα διεξαγωγής. Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση

12. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ ( Εκκίνηση – Τερματισμός & μισό διαδρομής).

Στην διαδρομή των 20 χλμ θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί εμφιαλωμένου νερού για να καλύψουν επαρκώς τις αυξημένες ανάγκες του αγωνίσματος.

13. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση – ενδιάμεσο – τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

14. Σημεία Παραλαβής αριθμών – πακέτων συμμετοχής

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο (16/10) πριν τον αγώνα, σε ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση. Τα σημεία θα επιλέγονται από τους δρομείς κατά την εγγραφή τους.

 

Τα σημεία Παραλαβής:

  • Κατάστημα Cosmos Sport | Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433
  • Κατάστημα Cosmos Sport | Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
  • Κατάστημα Cosmos Sport | Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72
  • Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

15. Επικοινωνία

E-mail επικοινωνίας: [email protected]