Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Αφιερώνω την 8η θέση σε όλους τους Έλληνες»

 Runbeat Team   9:45 07-08-2021  

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Αφιερώνω την 8η θέση σε όλους τους Έλληνες»


Οι αθλητές και οι αθλήτριες που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν το ήθος τους και το γεγονός ότι η σκέψη τους βρίσκεται σε όλους όσους δοκιμάζονται αυτές τις μέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ανάμεσά τους και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έκανε τον αγώνα της ζωής της χθες στο Σαπόρο κατακτώντας την 8η θέση στα 20χλμ βάδην.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λίγες ώρες μετά την εκπληκτική της εμφάνιση ανάρτησε ένα συγκινητικό κείμενο στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στους πληγέντες και μιλώντας για τη δική της συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Τόκιο. Αναλυτικά, όσα αναφέρει η Ντρισμπιώτη:

«ΕΛΛΆΔΑ ΜΟΥ! Η σκέψη μου όλες αυτές τις μέρες είναι μαζί σου, στη μάχη όλων αυτών των ανθρώπων που παλεύουν με τις φλόγες, στους ανθρώπους που χάνουν τα ζώα τους, τα σπίτια τους, στα δάση μας που καίγονται, στα άγρια ζώα που χάνονται απροστάτευτα... Πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, δε φαντάζεσαι... Όμως το σώμα μου είναι στο Σαπόρο, στο μεγαλύτερο αγώνα που έχω δώσει μέχρι σήμερα. Σήμερα κατάφερα αυτό που δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω! Πίστεψα στο όνειρο και το δούλεψα σκληρά, και τα κατάφερα! Δεν μπορώ παρά να αφιερώσω την 8η θέση σε όλους τους Έλληνες, που ξέρω πόσο περήφανοι είστε για όλους τους αθλητές που έχουμε κάνει αυτό το ταξίδι στην Ιαπωνία! Μπορεί να πήρα τεράστια χαρά σήμερα, όμως αυτή τη χαρά δεν μπορώ να την εκφράσω γνωρίζοντας τον πόνο σου, Ελλάδα μου. Εύχομαι οι πληγές σου να κλείσουν σύντομα και να μην ξανανοίξουν ποτέ!

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους όσους μου έχετε σταθεί και ευχηθεί, σήμερα έκανα το χρέος μου απέναντι σας! Εις το επανιδείν!».