Απίστευτη Κατερίνα Ροκάκη: Έτρεξε στο Coast to Coast και μετά εγχειρίστηκε στο ΠΑΓΝΗ

 Runbeat Team   13:21 28-03-2023  

Απίστευτη Κατερίνα Ροκάκη: Έτρεξε στο Coast to Coast και μετά εγχειρίστηκε στο ΠΑΓΝΗ


Ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα γι’ αυτήν και το εκδηλώνει με κάθε τρόπο. Η Κατερίνα Ροκάκη στηρίχθηκε στο στίβο όταν χρειάστηκε να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Πριν περίπου δύο χρόνια είχε σοκάρει περιγράφοντας στο runbeat την περιπέτεια της ζωής της (μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη ΕΔΩ.

 

Από τότε η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς και μέσα σε αυτό το διάστημα τα επιτεύγματά της είναι άξια λόγου. Πλέον πέραν από τα αγαπημένα της σπριντ στη ζωή της μπήκαν και οι πιο μακρινές αποστάσεις. Όποτε μπορεί συμμετέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Πριν από μία εβδομάδα συμμετείχε στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων, όπου κατέκτησε την 1η θέση στα 60μ. εμπ. τη 2η στα 60μ., στα 200μ. και στα 4x200μ.

Επιστρέφοντας από την Τουρκία δεν ξεκουράστηκε καθόλου και αγωνίστηκε προχθές Κυριακή 26/3 στα 5χλμ στο Coast To Coast Race. Και το εκπληκτικό δεν είναι αυτό, αλλά ότι αγωνίστηκε με πρόβλημα υγείας. Για την ακρίβεια μόλις ολοκλήρωσε τον αγώνα της πήγε απευθείας στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση προκειμένου να αντικατασταθεί το pig tail, το οποίο χρειαζόταν άμεσα αντικατάσταση για να διατηρηθεί ο ουρητήρας της ανοικτός.

Και όταν ρωτήθηκε από κάποια φίλη της στο facebook απάντησε ως εξής: «δεν ήθελα να χάσω τον αγώνα. Αμέσως μετά έφυγα κατευθείαν για ΠΑΓΝΗ. …» Τόσο απλά και ωραία…