Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και με ένα μήνυμά σου!

 Πάνος Κατσαρός   18:01 17-03-2022  

Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμα και με ένα μήνυμά σου!


Από μόνοι τους οι μεγάλοι πρωταθλητές αποτελούν πηγή έμπνευσης προς όλους τους νέους αθλητές, καθώς με όλα όσα έχουν πετύχει, αλλά και με την φήμη που έχουν αποκτήσει, είναι πρότυπα για πολλά άτομα που ξεκινούν την ενασχόλησή τους με το στίβο ή με κάποιο άλλο άθλημα.

Ωστόσο η πρόσφατη ανάρτηση του Koen Naert στα social media δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να μπορεί κάποιος με μία απλή κίνηση, ένα μήνυμα, μία ευχή ή μία αλληλεπίδραση να γίνει πηγή έμπνευσης και να γεμίσει χαρά κάποιο άτομο.

 

Ο Βέλγος πρωταθλητής, τόνισε στην ανάρτησή του ότι κάθε μέρα προσπαθεί να είναι κάτι περισσότερο από ένας δρομέας, με στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι πριν από δύο ημέρες έλαβε ένα email από μία μητέρα, η οποία τον ευχαριστούσε επειδή μίλησε στον γιο της μετά από τον τερματισμό του σε έναν αγώνα την Κυριακή.

Με τον τρόπο του λοιπόν, ο Koen Naert προσπαθεί να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα, το οποίο είναι ότι ακόμα και με μία απλή χειρονομία, μπορούμε να αλλάξουμε τη διάθεση κάποιου και να τον κάνουμε χαρούμενο, δίνοντάς του το κίνητρο να γίνει καλύτερος και να πετύχει τα όνειρά του!