Argithea Mountain Race: Αλλάζει ημερομηνία λόγω των εκλογών και του καιρού

 Runbeat Team   9:30 13-01-2023  

Argithea Mountain Race: Αλλάζει ημερομηνία λόγω των εκλογών και του καιρού


Την απόφαση να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής του Argithea Mountain Race πήραν οι διοργανωτές λόγω των επικείμενων εκλογών που μάλλον θα συμπέσουν με την ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί. Έτσι, αποφασίστηκε ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Argithea Mountain Race, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα των εκλογών αλλά και με τα μερομήνια του καιρού μιας και ο χειμώνας πάει παραπίσω, ανακοινώνει την αλλαγή ημερομηνίας του Argithea Mountain Race 2023 για την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Οι εκλογές δυστυχώς φαίνεται να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την αρχική ημερομηνία του αγώνα μας και είναι κάτι που δεν θέλουμε καθώς έχουμε ήδη ρίξει βαριά δουλειά ώστε να πάρετε μια «γεύση» Αργιθέας.

Όσον αφορά τον καιρό, όλοι βλέπουμε ότι ο χειμώνας τραβάει παραπίσω και τα χιόνια στις κορυφές των Αγράφων δεν πρόκειται να λιώσουν εύκολα.

Για τους παραπάνω λόγους, η διοργάνωση του αγώνα ανανεώνει το ραντεβού της με τους δρομείς για τις 11 Ιουνίου 2023. Ραντεβού λοιπόν στην Αργιθέα».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ