Αστυνομικός είπε σε παραολυμπιονίκη, «να δω πως θα τρέξεις εσύ όταν θα έρθει η φωτιά προς τα εδώ»

 Runbeat Team   9:34 18-07-2023  

Αστυνομικός είπε σε παραολυμπιονίκη, «να δω πως θα τρέξεις εσύ όταν θα έρθει η φωτιά προς τα εδώ»


Σε μία αδιανόητη καταγγελία προχώρησε ο Παραολυμπιονίκης της ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, η οποία θα πρέπει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Παπαγγελής μένει στον Κουβαρά εκεί όπου από χθες μαίνεται ισχυρή πυρκαγιά με αποτέλεσμα να εκκενωθούν σπίτια. Όπως αναφέρει, λοιπόν, ο Παραολυμπιονίκης μας έπεσε θύμα μισαναπηρικής συμπεριφοράς από αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να του είπε: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ»!

 

Η ανάρτηση του Νίκου Παπαγγελή στο Instagram αναφέρει:

 «Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ! Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: "Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ".

 Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν! Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ.

Δεν μου έδωσε το όνομα του, αλλά το όχημα είχε πινακίδες ΑΕ 31580. Μακάρι να ήταν η τελευταία μέρα στη δουλειά υπηρετώντας την ΕΛΑΣ».

Αστυνομικός είπε σε παραολυμπιονίκη, «να δω πως θα τρέξεις εσύ όταν θα έρθει η φωτιά προς τα εδώ» runbeat.gr