Ξεκίνησε η προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη Ν. Παπαγγελή: Από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με το ποδήλατο για καλό σκοπό!

 Runbeat Team   14:59 03-06-2022  

Ξεκίνησε η προσπάθεια του Παραολυμπιονίκη Ν. Παπαγγελή: Από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με το ποδήλατο για καλό σκοπό!


Ξεκίνησε σήμερα (03/06) από τον Λευκό Πύργο η προσπάθεια του Νίκου Παπαγγελή, ο οποίος έχει ως σκοπό να διανύσει όλη την απόσταση έως την Αθήνα και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης θα διανύσει την απόσταση των 551 χιλιομέτρων με το ποδήλατό του σε διάστημα τριών ημερών, για το εθελοντικό πρόγραμμα «Wheels of Will».

 

Στόχος του προγράμματος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, με τον ίδιο μάλιστα να έχει έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο, όταν και αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το αριστερό του πόδι.

Ο Έλληνας ποδηλάτης ξεκίνησε την προσπάθειά του και αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής 5 Ιουνίου, ενώ θα έχει ενδιάμεσες στάσεις στη Λάρισα και τη Λαμία.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη δράση που αξίζει την προσοχή μας. Όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την δωρεά τους και να βοηθήσουν το Νίκο Παπαγγελή, μπορούν να το κάνουν πατώντας εδώ.