Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο Run Together Thessaloniki 2023

 Runbeat Team   19:44 19-04-2023  

Βασικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες στο  Run Together Thessaloniki 2023


Λίγες μέρες έμειναν για την εκκίνηση του Run Together powered by SAUCONY που θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23 Απριλίου, μέσα στη ΔΕΘ, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί.

Η παραλαβή του εξοπλισμού θα γίνει στο κατάστημα Saucony Store, (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη, τηλ 2106740277) όπου θα λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων, τις ημέρες και ώρες:

10:00 έως 20:00 Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023

10:00 έως 18:00 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

 

Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά running T-shirts.

Την ημέρα του αγώνας, Κυριακή 23 Απριλίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ (Αγγελάκη με Λεωφ. Στρατού), μέχρι τις 10:30 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 8:30), τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα των προπονητών του δικτύου ELIXIR Health & Fitness Boutique Studios.

Για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι ελεύθεροι χώροι πάρκινγκ της ΔΕΘ.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 11:00 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 3χλμ. Θα ακολουθήσουν οι εκκινήσεις των 6χλμ και των 9χλμ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 – ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

08:30 – 10:30 Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

10:30 – 10:55 Τεχνικές Οδηγίες, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών /προπονητών.

11:00 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 3χλμ.

11:03 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 6χλμ.

11:06 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 9χλμ.

 

11:20 – 12:00 Αποθεραπεία – διατάσεις από ομάδα προπονητών.

12:15 Τελετή βράβευσης / Κληρώσεις δώρων

12:45 Λήξη διοργάνωσης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Όλοι οι χρυσοί νικητές, στις 4 κατηγορίες (Άντρας/Άντρας, Γυναίκα/Γυναίκα, Άντρας/Γυναίκα και Με Παιδί) και στις τρεις αποστάσεις (3, 6 και 9χλμ) θα λάβουν ως έπαθλο δωροεπιταγές SAUCONY !

Οι αμέσως επόμενοι νικητές θα λάβουν δώρα από την CANDIA και οι τρίτοι νικητές δώρα από την Counterpain! Για όλους όσους ανέβουν στο βάθρο θα τους περιμένει μια έκπληξη από τα JOIN healthy food & juice bars!

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης θα βραβευτεί και η πολυπληθέστερη ομάδα (running team) που θα λάβει μέρος, με τα μέλη της να παίρνουν μέρος σε κλήρωση με δώρα προσφορά της Intersport.

Η διαδρομή αποτελείται από μια κυκλική στροφή 1,5 χλμ μέσα στη ΔΕΘ με τους δρομείς των 3χλμ να την επαναλαμβάνουν 2 φορές, τους δρομείς των 6χλμ 4 φορές και όσοι επιλέξουν τα 9 χλμ θα κάνουν 6 στροφές.

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί με Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ.

Επίσης, στη διαδρομή θα βρίσκονται διασώστες για την ασφάλεια των δρομέων που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες και όποια άλλη ανάγκη προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο χώρο της διοργάνωσης, άλλωστε, θα υπάρχει ασθενοφόρο και ιατρικό προσωπικό του «Νοσοκόμα Στο Σπίτι».

Στο χώρο του τερματισμού όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα εμβληματική συλλογή της SAUCONY με την Endorphin συλλογή που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο να δεσπόζει!

Στο περίπτερο της CANDIA θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία X-SENSOR. Μια καινοτομία, όπου μέσω τεχνολογίας, η CANDIA προτείνει το κατάλληλο στρώμα που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο.

 

Στο περίπτερο των Mediterranean College και ΙΕΚ ΑΛΦΑ σπουδαστές φυσικοθεραπείας θα προσφέρουν μασάζ αποκατάστασης (αθλητική μάλαξη) στους δρομείς, ενώ θα κληρωθούν υποτροφίες για τμήματα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν οι μπανάνες Chiquita, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ, τα JOIN healthy food & juice bars που θα προσφέρουν φρέσκους χυμούς και η Pizza Fan που θα προσφέρει πίτσες στους μικρούς μας φίλους και τους εθελοντές.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης η CHIQUITA, Χορηγοί η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, το Apallou, τα JOIN healthy food & juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, τα ELIXIR Health & Fitness Boutique Studios, το Real Estate Agency “Fine Home” και η PIZZA FAN.

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, τα TV100 & FM100, το ATLAS TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Κοσμοράδιο 95,1, Libero FM, 102 FM, τα ενημερωτικά portal Pagenews, Thestival.gr, Cityportal.gr, Seleo.gr, GR Times, Miss Or Madam, το μηνιαίο free press περιοδικό Biscotto, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta, RunnerMagazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

site: www.runtogether.gr

facebook: facebook.com/RunTogetherGR

instagram: instagram.com/runtogethergr