Το RUN TOGETHER επέστρεψε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη για 3η φορά – Απολαύστε το video της διοργάνωσης

 Runbeat Team   16:23 29-04-2023  

Το RUN TOGETHER επέστρεψε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη για 3η φορά – Απολαύστε το video της διοργάνωσης


Το Run Together powered by SAUCONY επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 23 Απριλίου, και πραγματοποιήθηκε για 3η φορά μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, δίνοντας σε εκατοντάδες δρομείς τη δυνατότητα να τρέξουν σε ζευγάρια, να ψυχαγωγηθούν και να συμβάλλουν στη στήριξη του κοινωνικού σκοπού της διοργάνωσης, και το Σωματείο ΑΜΕΑ «ο Σωτήρ».





Σε μια πολύ όμορφη διαδρομή, μέσα στη ΔΕΘ, έτρεξαν αποστάσεις των 3, 6 και 9 χλμ και ανέδειξαν για άλλη μια φορά το ΜΑΖΙ και τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, στοιχεία απαραίτητα όχι μόνο για έναν αγώνα δρόμου, αλλά στην καθημερινότητα του καθενός.

Οι όμορφες εικόνες αποτυπώθηκαν στο video της διοργάνωσης. Απολαύστε το!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2023 διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το RUN TOGETHER επέστρεψε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη για 3η φορά – Απολαύστε το video της διοργάνωσης runbeat.gr

Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης η CHIQUITA, Χορηγοί η EUROBANK μέσω του προγράμματος επιβράβευσης €πιστροφή και η COUNTERPAIN, Υποστηρικτές η INTERSPORT, η CANDIA, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το COUNTERCOOL, το Apallou, τα JOIN healthy food & juice bars, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Mediterranean College, τα ELIXIR Health & Fitness Boutique Studios, το Real Estate Agency “Fine Home” και η PIZZA FAN.

 

Χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, τα TV100 & FM100, το ATLAS TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Κοσμοράδιο 95,1, Libero FM, 102 FM, τα ενημερωτικά portal Pagenews, Thestival.gr, Cityportal.gr, Seleo.gr, GR Times, Miss Or Madam, το μηνιαίο free press περιοδικό Biscotto, τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta, RunnerMagazine, RunningNews.gr, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail.gr και RunBeat.gr.

Το RUN TOGETHER επέστρεψε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη για 3η φορά – Απολαύστε το video της διοργάνωσης runbeat.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

· site: www.runtogether.gr

 · facebook: facebook.com/RunTogetherGR

 · instagram: instagram.com/runtogethergr