Ειρηνοδρομία 2022: Άνοιγμα εγγραφών για δρομείς και εθελοντές – Νέο μετάλλιο

 Runbeat Team   14:48 30-03-2022  

Ειρηνοδρομία 2022: Άνοιγμα εγγραφών για δρομείς και εθελοντές – Νέο μετάλλιο


Οι εγγραφές για τους δρομείς και τους εθελοντές της «Ειρηνοδρομίας 2022» άνοιξαν και μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης μπορείτε να διαβάσετε όλες τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες. Αξίζει να αναφερθεί ότι παρουσιάστηκε και το νέο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει: την Επίσημη Έναρξη των Εγγραφών Δρομέων https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/ & Εθελοντών https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/.

Το ΝΕΟ μετάλλιο σε μεγαλύτερες διαστάσεις των αγωνιστικών εκδηλώσεων το οποίο στην μια πλευρά φέρει την προσωπογραφία του Αλέκου Παναγούλη Αλέκου Παναγούλη και η άλλη είναι εμπνευσμένη από το Σχολικό Συγκρότημα Στρογγυλό Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό»!

Ειρηνοδρομία 2022: Άνοιγμα εγγραφών για δρομείς και εθελοντές – Νέο μετάλλιο runbeat.gr

Τις Μοναδικές Παροχές για τους συμμετέχοντες:

Διάθεση του τεχνικού t–shirt της Διοργάνωσης & αθλητικής τσάντας πλάτης  η οποία επαναχρησιμοποιείται, σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Εξαιρετική παροχή για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση:

Όλοι οι δρομείς των 10 και των 5χλμ. θα έχουν φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού τους με αναγραφή του χρόνου και του ονόματός τους!

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

Αριθμό συμμετοχής.

Τεχνικό T-Shirt.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία bib tag της MYLAPS

Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής.

Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα 5 & 10 χλμ.)

Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κλπ.).

Πλήρης υγειονομική κάλυψη.

Ασφάλεια διαδρομής.

Φύλαξη Ιματισμού.

 

Επίσης ανακοινώνει:

Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ αθλητικής προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων: για την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία 2022. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, από 4 / 04 / 22 έως 12 / 05 / 22, από Δευτέρα έως Παρασκευή 20:15 έως 21:30

Το Πρόγραμμα Υγείας με ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικό έλεγχο για όσους Δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ΕΙΡΗΝΟΔΡΟΜΙΑ 2022 αλλά και για τους αθλούμενους των αθλητικών Σωματείων του Δήμου.

Ο Καρδιολογικός έλεγχος θα ξεκινήσει από τις 5/ 04 / 22 και θα διαρκέσει μέχρι της 10 /05 / 22. Θα γίνεται Κάθε Τρίτη από τις 17: 00 έως 21:00. Και για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 9760 505. Ο Καρδιολογικός έλεγχος είναι μια προσφορά της “OSTEOIASIS”

Η Ειρηνοδρομία 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 15/05/22.

Ειρηνοδρομία 2022: Άνοιγμα εγγραφών για δρομείς και εθελοντές – Νέο μετάλλιο runbeat.gr