Γιορτάζει τα 40 χρόνια στις 7 Μαΐου η Ειρηνοδρομία

 Runbeat Team   12:01 19-04-2023  

Γιορτάζει τα 40 χρόνια στις 7 Μαΐου η Ειρηνοδρομία


Ένας αγώνας με πολλές προεκτάσεις θα διεξαχθεί για 40ή χρονιά την Κυριακή 7 Μαΐου στον Άγιο Δημήτριο στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Η Ειρηνοδρομία 2023 περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας και συν-αντίληψης 1.000μ ΑμεΑ.

Τα συνθήματα της διοργάνωσης είναι: «Τρέχουμε για την ειρήνη, κερδίζουμε τη ζωή» και «Είμαστε μοναδικοί.. είμαστε ίσοι»!

 

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστές τις μοναδικές παροχές των συμμετασχόντων στη φετινή επετειακή εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται, «η “Ειρηνοδρομία” αποτελεί μια μοναδικά πολύπλευρη διοργάνωση. Καθ’ όλα αθλητική, βαθιά συμβολική και πάντα με κοινωνικό πρόσημο, αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες όλων των ηλικιών και ολόκληρη τη μαθητική και αθλητική κοινότητα, όχι μόνο τοπικά αλλά και υπερτοπικά. Η Ειρηνοδρομία προωθεί τη συμμετοχικότητα και την ευγενή άμιλλα, αλλά και επίκαιρες αξίες όπως η προσβασιμότητα, η πραγματική συμπερίληψη, η αγάπη για τον αθλητισμό, και φυσικά η ειρήνη και η αλληλεγγύη. Αξίζει να σημειωθεί, πως κάθε χρόνο, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων, υποστηρίζει το έργο ενός κοινωνικού φορέα. Για το 2023 υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου UniquALL «ΌΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ»

Τις Μοναδικές Παροχές για τους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης εξειδίκευσε η O.E. του αγώνα δρόμου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Ειρηνοδρομία 2023:

Διάθεση του τεχνικού t-shirt & της αθλητικής τσάντας πλάτης η οποία επαναχρησιμοποιείται, σε όλους τους συμμετέχοντες!

Το Μετάλλιο της Διοργάνωσης των αγωνιστικών εκδηλώσεων το οποίο στην μια πλευρά φέρει την προσωπογραφία του Αλέκου Παναγούλη Αλέκου Παναγούλη και η άλλη είναι εμπνευσμένη από το Σχολικό Συγκρότημα Στρογγυλό Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό» !

Εξαιρετική παροχή για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση: Όλοι οι δρομείς των 10 και των 5χλμ. θα έχουν φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού τους με αναγραφή του χρόνου και του ονόματός τους!

Ψηφιακή εκτύπωση του διπλώματος συμμετοχής!

Κληρώσεις δώρων στους συμμετέχοντες και στους Νικητές από τις εταιρείες asics και Advertise solutions ( τα δώρα θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση)

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους συμμετέχοντες δρομείς περιλαμβάνει:

Τεχνικό T-Shirt.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία bib tag της MYLAPS

Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής.

Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα 5 & 10 χλμ.)

Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κλπ.).

Πλήρης υγειονομική κάλυψη.

Ασφάλεια διαδρομής.

Φύλαξη Ιματισμού.

*Το T-shirts, η αθλητική τσάντα και καπέλο θα διατεθούν επίσης, και σε όλους τους εθελοντές που θα υποστηρίξουν τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Ειρηνοδρομίας!

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται ΕΔΩ: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται ΕΔΩ: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/».