Εορταστική προπόνηση για τον Corfu mountain trail στις 16/01/2022

 Runbeat Team   11:04 16-12-2021  

Εορταστική προπόνηση για τον Corfu mountain trail στις 16/01/2022


Μπορεί να πλησιάζουν οι γιορτές, όμως για τους δρομείς δεν υπάρχουν αργίες. Το τρέξιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και το εντάσσουν και στις ημέρες των γιορτών. Ήδη προγραμματίζουν συναντήσεις για προπόνηση Ο σύλλογος Corfu mountain trail μάλιστα ανακοίνωσε ήδη ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θα γίνει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου και φυσικά θα συνδυαστεί με προπόνηση.

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Corfu mountain trail την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στο Αγγελόκαστρο. Θα προηγηθεί προπόνηση με εκκίνηση στις 10:00 το πρωί στην παραλία των Λιαπάδων (διαδρομή Λιαπάδες, Άγιος Συμεών, Αρακλής, Κρήνη, Αγγελόκαστρο 13χλμ περίπου).

Μετά την κοπή της πίτας και για όσους παραμείνουν στο χώρο θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις, κεράσματα ,λουκουμάδες κτλ .

 Ιδανικό θα είναι όσοι λάβουν μέρος να φροντίσουν να υπάρχει όχημα στον τερματισμό για την επιστροφή στους Λιαπάδες καθώς και ζεστά ρούχα για την ώρα που θα παραμείνουν στον χώρο της εκδήλωσης.

Όσοι δρομείς θελήσουν θα μπορέσουν να κάνουν μικρότερη διαδρομή, περίπου 6 χιλιομέτρων, με αφετηρία τους Λάκωνες, ανέβασμα στον Αρακλή, συνεχίζοντας με κατάβαση προς την Κρήνη και τέλος τερματίζοντας στο Αγγελόκαστρο».