Επιτυχημένη η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών της Κρήτης

 Runbeat Team   12:02 02-02-2023  

Επιτυχημένη η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών της Κρήτης


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 28/1 η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών της Κρήτης, που προγραμμάτισε ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου Λασιθίου και αφορούσε τους αθλητές των δρόμων. Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του συντονιστή δρόμων μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων Δημήτρη Θεοδωρίδη, του συνεργάτη ομοσπονδιακού Λευτέρη Ραφαϊλάκη, του τεχνικού συνεργάτη του πιλοτικού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού Κρήτης Παναγιώτη Ασλανίδη, του τεχνικού Ανάπτυξης Μάρκου Καλούδη και των προπονητών των αθλητών – αθλητριών. Την Ομοσπονδία και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Σ. Παναγιώτης Αντωνακάκης και Νατάσσα Παγκάλου.

 

Μετά το τέλος της προπονητικής συγκέντρωσης έγινε συζήτηση και αλληλοενημέρωση μεταξύ των προπονητών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους προπονητές, από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, τον γεν. γραμματέα Γιώργο Γιατρουδάκη και τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της ΕΣΑΣ Κώστα Κεντέρη.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προγραμματιστούν προπονητικές συγκεντρώσεις για όλα τα αγωνίσματα και σε άλλες πόλεις της Κρήτης.

Επιτυχημένη η πρώτη προπονητική συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών της Κρήτης runbeat.gr