Fitify: Μία εφαρμογή που υπόσχεται να μας κάνει Fit

 Runbeat Team   21:14 13-01-2021  

Fitify: Μία εφαρμογή που υπόσχεται να μας κάνει Fit


Ανάμεσα στην μεγάλη πληθώρα επιλογών από apps για iOS και Android συσκευές, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που ξεχωρίζουν. Μία από αυτές είναι η εφαρμογή που δημιούργησε η Fitify Workouts s.r.o., με όνομα Fitify. Το Fitify αποτελεί μία εφαρμογή που περιλαμβάνει προγράμματα ασκήσεων με σκοπό να μας φέρει στις ιδανικές για εμάς αναλογίες.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορούμε να δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται κι έτσι θα έχουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων, χωρίς να χρειάζεται να πάμε στο γυμναστήριο. Το Fitify περιλαμβάνει δωρεάν και επί πληρωμή προγράμματα, με την συνδρομητική υπηρεσία να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά μας με εξειδικευμένες ασκήσεις και προγράμματα.

Η εφαρμογή αυτή υπόσχεται να μας κάνει fit, με τις ασκήσεις της να χωρίζονται σε αυτές που χρειάζονται εξοπλισμό, αλλά και σε αυτές που δεν χρειάζονται, για να μπορούν να γίνουν από περισσότερο κόσμο. Οι ασκήσεις που περιλαμβάνονται είναι πάνω από 900 και μπορούν να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε μυϊκή μάζα, να χάσουμε βάρος ή να κάνουμε γράμμωση, πάντα από την άνεση του σπιτιού μας. Υπάρχει και η λειτουργία «workout blender», που έχει σκοπό να μην είναι μονότονα τα sessions μας, «ανακατεύοντας» τις ασκήσεις μας.

Μέσα στην εφαρμογή θα βρούμε επίσης και ημερολόγιο, το οποίο έχει ως σκοπό να μας κρατάει ενήμερους για τις μέρες που αθλούμαστε αλλά και να μας ειδοποιεί για να μην… ξεχαστούμε.

Ένα μεγάλο θετικό του συγκεκριμένου app είναι οι αρκετά καλές κριτικές που έχει αποσπάσει από την κυκλοφορία του, με την αξία του να αναγνωρίζεται από τους χρήστες αλλά και τους ειδικούς. Ενδεικτικά στο Google Play η αξιολόγησή του από τους χρήστες ήταν 4,7/5, ενώ στο App Store φτάνει στο 4,8/5. Το Fitify είχε επίσης βραβευτεί ως το καλύτερο Workout App του 2019, γεγονός το οποίο το κάνει μία πολύ αξιόπιστη επιλογή. Η εφαρμογή συνεχίζει κανονικά τις ενημερώσεις της, έχοντας ως σκοπό να δείχνει πάντα «φρέσκια».

Το Fitify είναι διαθέσιμο για Android συσκευές μέσω του Google Play, αλλά και για iOS συσκευές μέσω του App Store. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κυκλοφορήσει και την εφαρμογή Fitify Yoga για τους λάτρεις της Yoga.