Η Samsung κατασκεύασε αθλητικά παπούτσια που συνδέονται με κινητό! (Vid)

 Runbeat Team   17:56 14-06-2024  

Η Samsung κατασκεύασε αθλητικά παπούτσια που συνδέονται με κινητό! (Vid)


Ένα αρκετά ιδιαίτερο προϊόν αποκάλυψε η Samsung, καθώς παρουσίασε το  Shortcut Sneaker. Πρόκειται για παπούτσια τα οποία χρησιμεύουν ως wearable gadgets, όπως ακριβώς ένα smartwatch. Τα συγκεκριμένα παπούτσια αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τον Ολλανδό σχεδιαστή Roel van Hoff και έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν το Samsung Galaxy smartphone του ατόμου που τα φοράει, μέσω κινήσεων των ποδιών του!

 

Το Shortcut Sneaker χαρακτηρίζεται από την εταιρία ως το "αθλητικό παπούτσι του μέλλοντος", αποτελώντας το αποτέλεσμα μίας δυνατής συνεργασίας μεταξύ  της Samsung, της Cheil Benelux, της Elitac Wearables, της Brut Amsterdam και του οραματιστή σχεδιαστή αθλητικών παπουτσιών Roel van Hoff.

Με την χρήση των παπουτσιών, γίνεται δυνατό για τους χρήστες να πραγματοποιούν διάφορες κινήσεις στο κινητό τους, όπως για παράδειγμα με ένα… moonwalk φορώντας τα παπούτσια, το κινητό μπορεί να ξεκινήσει μία κλήση. Παράλληλα, χορεύοντας κλακέτες με τα παπούτσια το κινητό μπορεί να παίξει μουσική. Όλα αυτά συμβαίνουν με την χρήση αισθητήρων κίνησης που έχουν ενσωματωθεί στην σόλα των παπουτσιών, προσφέτοντας πέντε διαφορετικές συντομεύσεις.

Βέβαια, σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι τα Shortcut Sneaker και δεν θα κυκλοφορήσουν για αγορά από το κοινό. Όπως έγινε γνωστό, θα κυκλοφορήσουν μόνο εννέα ζευγάρια και θα θα γίνουν αποκλειστικά διαθέσιμα για τα Samsung Members στην Ολλανδία, μέσα από έναν διαγωνισμό που θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουλίου.