Φραντζεσκάκης: «Αυτές οι επιδόσεις δεν με αντιπροσωπεύουν» (Vid)

 Runbeat Team   16:19 19-08-2023  

Φραντζεσκάκης: «Αυτές οι επιδόσεις δεν με αντιπροσωπεύουν» (Vid)


Λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του στον προκριματικό της σφυροβολίας, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ και είπε χαρακτηριστικά ότι δεν του αξίζει να βρεθεί στον τελικό με βολή στα 74 μέτρα.

Θυμίζουμε ότι ο Χανιώτης αθλητής πήρε την έβδομη θέση στο α’ γκρουπ του προκριματικού της σφυροβολίας και περιμένει τις προσπάθειες των αθλητών και στο β’ γκρουπ για να δει εάν θα προκριθεί στον τελικό.

Όσα είπε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης:

Για την σημερινή του εμφάνιση: «Η σημερινή εμφάνιση είναι πολύ κάτω από τα στάνταρ μου, γενικά η χρονιά φέτος δεν μου έχει πάει όπως θέλω. Είχα κάποια θέματα υγείας το Φλεβάρη – Μάρτη. Είμαι πολύ ασταθής φέτος. Τελείωσα έβδομος στο γκρουπ αυτό, αλλά θεωρητικά υπάρχει ακόμα μία ελπίδα να περάσω, αν δεν πάνε καλά οι αθλητές στο δεύτερο γκρουπ. Βέβαια δεν μου αξίζει να περάσω στον τελικό με 74 μέτρα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτές οι επιδόσεις δεν με αντιπροσωπεύουν. Γενικά η χρονιά ήταν πολύ παράξενη, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έκανα σήμερα, αλλά δεν είμαι και απογοητευμένος».

Για τις επιδόσεις των αθλητών φέτος: «Αυτές οι επιδόσεις για παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι αστείες, θυμάμαι πέρυσι ότι περάσαμε με 76 μέτρα κοντά στον τελικό. Φέτος πιστεύω θα πάει στα 75. Έπρεπε να τα ρίξω, ήμουν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τώρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες που έκανα την προετοιμασία μου ήμουν για περισσότερα».

Για τους επόμενους στόχους του: «Σίγουρα στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ελπίζω του χρόνου να είμαι σταθερός εκεί που θέλω. Να είμαι υγιής πάνω από όλα».