Μουζενίδης στο Runbeat: «Να κάνω περισσότερη προπόνηση και να ανεβαίνω σιγά σιγά τα σκαλοπάτια για την επιτυχία»

 Πάνος Κατσαρός   17:17 31-08-2023  

Μουζενίδης στο Runbeat: «Να κάνω περισσότερη προπόνηση και να ανεβαίνω σιγά σιγά τα σκαλοπάτια για την επιτυχία»


Ο Οδυσσέας Μουζενίδης αποτέλεσε μέλος της Ελληνικής αποστολής που βρέθηκε στη Βουδαπέστη και αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, λαμβάνοντας μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση που του έδωσε σημαντικές εμπειρίες.

Ο Έλληνας σφαιροβόλος πήρε την 31η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος έχοντας καλύτερη βολή στα 19,08 μέτρα, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

 

Ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην σφαιροβολία ανδρών Κ18 παραζώρησε δηλώσεις στο Runbeat κι αφού αναφέρθηκε στην ξεχωριστή εμπειρία της Βουδαπέστης, μίλησε και για τους επόμενους στόχους του.

«Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, κάτι το διαφορετικό για εμένα και παράλληλα άλλαξαν πολλά στο κεφάλι μου. Έχω πολλές θετικές σκέψεις. Από ότι κατάλαβα, άφησα το μονοπάτι με τις μικρές κατηγορίες Κ18, Κ20 και Κ23 και βάδισα σε ένα άλλο μονοπάτι, κάτι ξεχωριστό» είπε αναφορικά με το παγκόσμιο της Βουδαπέστης ο Οδυσσέας Μουζενίδης.

 

Στη συνέχεια, ο σφαιροβόλος από τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους του: «Να κάνω περισσότερη προπόνηση και να ανεβαίνω σιγά σιγά τα σκαλοπάτια για την επιτυχία. Επόμενός μου στόχος είναι να κάνω περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό, για να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία κι ας έχει ο Θεός για το που θα βαδίσουμε…».