Η απολογιστική ανάρτηση του Κώστα Κεντέρη και ο αδιαίρετος στίβος

 Runbeat Team   9:04 04-07-2022  

Η απολογιστική ανάρτηση του Κώστα Κεντέρη και ο αδιαίρετος στίβος


Ο Ιούλιος είναι ο μήνας του κλασικού αθλητισμού με σημαντικές διοργανώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Έως τώρα η χρονιά έχει κυλήσει πολύ καλά και όλοι ευελπιστούν ότι θα έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Ο Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης, έκανε τον απολογισμό του με ανάρτησή του στις σελίδες που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο εξωτερικό και αγωνίζονται, ενώ επισημαίνει ότι η Ομοσπονδία είναι κοντά στις προσπάθειες τους και ότι η οικογένεια του Ελληνικού Στίβου είναι μια, ενιαία και αδιαίρετη.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

«Η εθνική μας ομάδα Ανδρών/Γυναικών αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον.

Η εθνική ομάδα Ανδρών/Γυναικών Κ18 βρίσκεται ήδη στην Ιερουσαλήμ, εκεί όπου τη Δευτέρα (4/7) ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

Παράλληλα μέλη της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται στο Οράν της Αλγερίας οπού διεξάγονται οι Μεσογειακοί Αγώνες και αθλητές μας αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Ελ Πάσο της Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βουνού.

Ταυτόχρονα εκατοντάδες μικρά παιδιά, το μέλλον του ελληνικού στίβου, αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που γίνεται σε πέντε ομίλους, σε τέσσερις πόλεις της χώρας μας.

Πάνω από 100 αθλητές μας με τους προπονητές τους είναι αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό για να εκπροσωπήσουν επάξια και περήφανα την Ελλάδα μας και τον ελληνικό στίβο .

Πάνω από 200 αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τις εσωτερικές μετακινήσεις σε 48 ώρες …πάνω από 400 αεροπορικά εισιτήρια στο σύνολο τους σε διάστημα 60 ήμερων, πάνω από 450 κούτες αθλητικού εξοπλισμού, όλα έτοιμα στην ώρα τους.

Πέραν των προπονητών, συνοδών, αρχηγών αποστολών, που είναι κοντά στα παιδιά μας και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, όπως το χθεσινό με το 2ο γκρουπ που ταξίδευε για το Ισραήλ (προσωπικά κοιμήθηκα 07.20 το πρωί όταν μπήκαν πλέον τα παιδιά μας στα δωμάτια τους καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση τους), όλο το δυναμικό του ΣΕΓΑΣ, υπάλληλοι, διοικητικοί, τεχνικοί, συνεργάτες της ομοσπονδίας μας βρίσκονται κοντά και υποστηρικτικά για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σε όλες μας της αποστολές και είναι έτοιμο να δώσει λύση οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Θα ήθελα από καρδίας να τους ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ αθλητές ,προπονητές, υπάλληλοι, διοικητικοί, συνεργάτες της ομοσπονδίας μας και να τους πω ότι είναι τιμή μου που συνεργάζομαι μαζί τους.

Η οικογένεια του Ελληνικού Στίβου είναι μια ενιαία και αδιαίρετη.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους αθλητές και τους προπονητές μας».