ΣΕΓΑΣ: Συναντήσεις Κεντέρη με Κουτουλάκη και Χριστόφα στη Μυτιλήνη

 Runbeat Team   15:01 22-04-2024  

ΣΕΓΑΣ: Συναντήσεις Κεντέρη με Κουτουλάκη και Χριστόφα στη Μυτιλήνη


Ο Κώστας Κεντέρης βρέθηκε την Παρασκευή (19/4) στην Μυτιλήνη, στον τόπο που μεγάλωσε και ανδρώθηκε αθλητικά, για μια σειρά συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κατά την παραμονή του στο νησί είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

 

Η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή και η συνάντηση ουσιαστική και εποικοδομητική, καθώς δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του αθλητισμού στο νησί.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να γίνουν σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Οι δράσεις αυτές προσβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στα νησιά της Λέσβου και της Λήμνου καθώς και στην προβολής τους.

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι σχετικές ενέργειες και στόχοι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας με τον Μανώλη Κουτουλάκη βρέθηκαν και οι επικείμενοι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, που θα γίνουν στη Λέρο στις 12/10.

Άλλωστε ο γενικός γραμματέας νησιωτικής πολιτικής είναι αρωγός στην προσπάθεια αναβάθμισης και εξέλιξης των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων και στηρίζει κάθε προσπάθεια της Ομοσπονδίας προς αυτή την κατεύθυνση.