Η ικανοποίηση του Κ. Ζάλτου και η αναφορά στους γονείς του: «Σ'αγαπώ μαμά και μπαμπά» (Vid)

 Runbeat Team   16:54 19-08-2023  

Η ικανοποίηση του Κ. Ζάλτου και η αναφορά στους γονείς του: «Σ'αγαπώ μαμά και μπαμπά» (Vid)


Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την παρουσία του στον β’ γκρουπ στον προκριματικό της σφυροβολίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ο Κώστας Ζάλτος. Ο Έλληνας αθλητής με καλύτερη βολή στα 69.98μ. (είχε μία ακόμη έγκυρη στα 69.67μ.) ήταν 13ος στο γκρουπ.

 

Όσα είπε ο Κώστας Ζάλτος στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Όλη η εμπειρία είναι τρομερή, πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο πρωτάθλημα. Από την αρχή της χρονιάς, δεν το είχαμε καν στόχο με τους προπονητές μου να έρθουμε στο παγκόσμιο. Είμαι χαρούμενος ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί η σεζόν είναι τεράστια, αγωνίζομαι από τον Φεβρουάριο. Είμαι εδώ για την Ελλάδα και χαίρομαι πάρα πολύ.

Για το πόσες φορές μπήκε σε αεροπλάνο μέσα στο 2023, λόγω της διαμονής του στις ΗΠΑ: «Καμιά 40αριά σίγουρα. Γύρω στους 15 αγώνες έκανα στην Αμερική και στην Ελλάδα κάναμε 2-3 φέτος, οπότε το κοντέρ… χτύπησε».

 

Για την φετινή σεζόν: «Όπως είπα από την αρχή δεν το είχαμε στόχο, γιατί αλλιώς ήμασταν πέρυσι και αλλιώς είμαστε φέτος. Το μέλλον είναι λαμπρό και θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε για τα καλύτερα, όπως πάντα».

Για τον σημερινό αγώνα: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η σημερινή απόδοση δεν χαρακτηρίζει την φετινή επιτυχημένη σεζόν, αλλά κρατάμε πάντα τα θετικά, γιατί μόνο έτσι θα γίνουμε καλύτεροι, και όπως λέει ο προπονητής μου, one percent better everyday…»

Κλείνοντας, ο Κώστας Ζάλτος αναφέρθηκε στους γονείς του, λέγοντας «Σ'αγαπώ μαμά και μπαμπά».