Ι. Κοτσαχείλη: «Βασικός στόχος οι αγώνες του ανοιχτού στίβου όπου θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση στο στιπλ»

 Πάνος Κατσαρός   16:04 13-01-2023  

Ι. Κοτσαχείλη: «Βασικός στόχος οι αγώνες του ανοιχτού στίβου όπου θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση στο στιπλ»


Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 3.000 μέτρα στιπλ, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας με στόχο μία καλή επίδοση στο αγώνισμα. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ μίλησε στο Runbeat αναφορικά με την πορεία των προπονήσεών της αλλά και για τους επόμενους στόχους της, με το 2023 να έχει «μπει» εδώ και λίγες ημέρες.

 

«Οι προπονήσεις μου πηγαίνουν πολύ καλά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την νέα μου συνεργασία με τον Σταύρο Καρρέ και ανυπομονώ πολύ να αρχίσουμε τους αγώνες μαζί» ανέφερε αρχικά η Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, που έχει κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας (2019, 2020, 2021, 2022).

Ι. Κοτσαχείλη: «Βασικός στόχος οι αγώνες του ανοιχτού στίβου όπου θα κυνηγήσω μια καλή επίδοση στο στιπλ» runbeat.gr

Μιλώντας για τον προγραμματισμό που έχει κάνει για τους επόμενους μήνες, η 25χρονη δρομέας τόνισε: «Σκοπεύουμε να αγωνιστώ σε ανώμαλο δρόμο και κλειστό στίβο τους επόμενους μήνες όπου θέλουμε να κάνω ένα καλό πέρασμα για να βάλω αγώνες στα πόδια μου. Ο βασικός μας στόχος όμως είναι οι αγώνες του ανοιχτού στίβου όπου θα κυνηγήσουμε μια καλή επίδοση στο στιπλ.

 

Στον ανώμαλο δρόμο θα ξεκινήσω τους αγώνες μου τώρα την Κυριακή με το περιφερειακό ανωμάλου του ομίλου μου όπου θα τρέξω 6χλμ και ο επόμενος θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάρτιο. Στον κλειστό στίβο μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει μόνο για τη συμμετοχή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 1500 και, ίσως, 3000».